Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman vs. Deathstroke


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleck
Jaký záporák se postaví Batmanovi? Těšte se na eso mezi zabijáky, které jste na plátně ještě neviděli 

Každý superhrdina potřebuje pořádného protivníka a Batman rozhodě má z čeho vybírat. Joker se nám představil už v Sebevražedném oddílu a i když evidentně spousta jeho scén zůstala na podlaze střižny, Jared Leto byl docela fajn a je víceméně otázka času, kdy se postaví proti Affleckovi. Podle všeho to ale nebude hned v první sólovce. Affleck včera vyvěsil na internet tohle krátké video, kde se představuje Deathstroke. Hned se začalo teoretizovat, že se tenhle comicsový záporák objeví v Justice League, kde má být zloduchů víc, ale nakonec se ukázalo, že právě on bude hlavním padouchem v batmanovské sólovce. A mohlo by to být zajímavé. 

 

Na plátně se Slade Wilson alias Deathstroke objeví úplně poprvé, v comicsech ale řádí už od roku 1980. Je to žoldák a nájemný vrah, který dovede využívat 90% svého mozku, takže solidní génius, taktik a manipulátor. Má vylepšené reflexy, výdrž a fyzičku celkově, zvládá regeneraci a je to prvotřídní střelec a šermíř. Ve filmu bude sice debutovat, ale vidět jste ho mohli ve starém seriálovém Supermanovi s Deanem Cainem, ve Smallville a především v seriálu Arrow, kde byl v podání Manu Bennetta vyloženě boží. Je fajn, že u Warnerů chtějí představit i nové záporácké tváře zrovna Deathstroke si pořádný film po letech zaslouží. Jeho bitka s Batmanem by mohla stát za to. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Deathstrokea vytvořil Marv Wolfman, který pomohl na svět i comicsovému Bladeovi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace