Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S kým se porve Flash?


ikona
Mr. Hlad
dcflash
Nejrychlejší comicsový hrdina hledá záporáky. A vypadá to, že bude z čeho vybírat, zájemců je dost.  

Comicsového Flashe jsme letos zahlédli na pár vteřin v Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti, objevil se i v upoutávce na Justice League a pak na chvilku i v Sebevražedném oddílu. Mě osobně Ezra Miller zatím extra nepřesvědčil, ale uvidíme, třeba překvapí. Každopádně už nějakou dobu se ví, že v jeho sólovce se zjeví i Cyborg v podání Raye Fishera a jeho lásku Iris West si zahraje Kiersey Clemons. Je tedy potřeba vyřešit, komu bude Flash dávat po tlamě. A vypadá to, že kandidátů je víc, proti nejrychlejšímu hrdinové se totiž nejspíš postaví parta, co si říká Rogues.

 

Jde o bandu záporáků, kteří se rozhodli spojit síly a Flashe zlikvidovat, protože kvůli němu přišli o živobytí a profesionální zloději hledají novou práci asi dost blbě. Složení Rogues se v comicsech často měnilo, ale podle zatím neoficiálních informací by do kina měl dorazit Captain Cold, který umí zmrazovat. Dál už to jsou fakt jen teorie, ale pokud by se v DC rozhodli držet se aktuálního složení Rogues, tak by dalším padouchem mohl být Heat Wave, jenž si rozumí s ohněm, Zrcadla ovládající Mirror Master (umí se jimi přesouvat a tak), rychlík Top, počasí kontrolující Weather Wizard nebo iluzionista Trickster. Mám pocit, že skoro všichni se objevili v seriálovém Flashovi.

Posledním jménem, které padlo, je Captain Boomerang, což by naznačovalo, že se vrátí Jai Courtney ze Sebevražedného oddílu. Tam ho Flash slušně srovnal, tak asi bude chtít odvetu. Snad se časem dozvíme, co všechno z toho platí a co jsou jen fanouškovské sny, Flash dorazí až za rok a půl, takže studio může ještě celkem dlouho mlžit. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace