Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Punisher se kámoší se zabijákem


ikona
Mr. Hlad
jon bernthal
Jon Bernthal se ještě před sólovkou největšího comicsového řezníka vrhne na thriller o zabijákovi řádícím v malém městečku 

Chvilku to trvalo, ale Jon Bernthal je konečně po letech snažení celkem žádaným hollywoodským zbožím. Jako Punisher byl ve druhé řadě Daredevila skvělý, pomalu se chystá na vlastní seriál a díky filmům jako Železná srdce nebo Sicario se o něm už celkem ví. A kvalitních charismatických drsňáků není nikdy dost. A u drsňáků zůstane i u své filmové novinky Sweet Virginia, kde se s ním sejdou i Imogen Poots a Rosemary DeWitt. 

 

Zahraje si tu chlapíka, který se před svou ošklivou minulostí schovává v malém městečku, kde vlastní motel. A právě si našel nového kámoše, netuší však, že je to nájemný vrah zodpovědný za mrtvoly, které se v okolí začaly objevovat. A takové přátelství může mít hodně divoké následky. Scénář se objevil na Black Listu, seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů, ale v poslední době jsme si zvykli, že tohle není zrovna jistota kvalit budoucího filmu, ale snad to tentokrát dopadne dobře. Režisér Jamie Dagg a jeho herci se vrhnou do práce už na konci tohoto týdne. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Bernthal měl prý v minulosti třináctkrát zlomený frňák. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace