Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ježíš se vrátí!


ikona
Mr. Hlad
big lebowski
Dostane jeden z nejslavnějších hrdinů kultovky Big Lebowski vlastní film?  

John Turturro je sakra zábavný herec, který se umí vyblbnout v Transformerech a pak ze sebe vytáhnout vážný výkon v detektivce Jedna noc. Nikdy z něj nebyla a nejspíš ani nebude superhvězda, ale v podstatě v jakékoliv roli, kterou dostal, byl skvělý. Tou nejslavnější je nejspíš Jesus Quintana z Big Lebowski, nesmiřitelný protivník bowlingových nadšenců Duda a Waltera. Moc prostoru sice nedostal, ale svým osobitým stylem hraní, slabostí pro růžovou barvu a podezřením z toho, že je pederast, si ho fandové pamatují moc dobře. Turturro už několikrát řekl, že by se k postavě rád vrátil a vypadá to, že teď dostal příležitost. 

 

Druhý Big Lebowski se zatím nechystá, ale Turturro by se měl objevit v Going Places, což je remake sedmdesátkové francouzské komedie Buzíci a novou verzi si herec i sám napsal. Děj by se měl točit okolo dvou konkurenčních zlodějů, kteří soupeří v tom, kdo první přivede k orgasmu Audrey Tautou. Dost divná zápletka, ale ideální k tomu, aby se v ní vrátil na scénu právě Jesus Quintana. Spolu s Turturrem a francouzskou hvězdou dorazí i Bobby Cannavale nebo Susan Sarandon a i když u Going Places nijak oficiálně nefiguruje ani jeden z bratrů Coenů, dá se jen těžko předpokládat, že by Turturrovi nedovolili použít jeho dost možná nejslavnějšího hrdinu. Makali spolu konec konců čtyřikrát. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Před pár lety Tara Reid prohlásila, že se brzy začne točit sequel Big Lebowski. Joel Coen reagoval tím, že oni na tom sice nedělají, ale určitě se na to rádi podívají. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace