Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese chystá gangsterku s De Nirem a Pacinem


ikona
KarelR
al pacinomartin scorseserobert de nirothe irishman
The Irisman sprintuje před kamery. 

O adaptaci románu I Paint Your Houses od Charlese Brandta už jsme párkrát psali. Až nyní se ale mění v realitu, Scorseseho novinka totiž nabírá distributory a příští rok by se konečně mělo natáčet. Joe Pesci sice od filmu odstoupil a Harvey Keitel tvrdí, že ho zatím nikdo neuhání. V obsazení ale pořád figurují Robert De Niro a Al Pacino, což je hodně solidní žánrový start.

Přesně tak, pod Martyho taktovkou se sejdou dva herečtí titáni, kteří mají na kontě druhého Kmotra a Nelítostný souboj. Jejich třetí spolupráce se bohužel moc nepovedla (taky se Oprávněné vraždy snažíte vymazat z paměti?), na čtvrtý pokus ale mají chválený materiál, který do scénáře převedl samotný Steve Zaillian (Gangy New Yorku, Americký gangster).

 

Scorsese si příběh Franka Sheerana, nájemného vraha, který byl údajně zapletený do smrtí J. F. Kennedyho a Jimmyho Hoffy, vyhlédl už v roce 2010. Financování tedy sháněl celých 6 let a byla by docela škoda, kdyby se tenhle projekt ještě stihnul rozpadnout. Všichni tedy nasaďte pozitivní myšlení a snad se v roce 2018 opravdu dočkáme premiéry. De Niro s Pacinem si totiž zaslouží rozlučku, která by mohla konkurovat jejich kariérním vrcholům.

---

Vytáhni v hospodě: Irishmana se ujme i honkongská distribučka Media Asia, která film uvede v Číně. Snad to dopadne lépe než s Kundunem, po kterém dostal Scorsese zákaz vstupu do země.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace