Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Superman se vrátí v černém obleku


ikona
KarelR
batmanbatman vs. supermanbatman/supermanben affleckdchenry cavilljustice leaguesupermanzack snyder
U Warnerů na tajnosti kašlou. 

Článek obsahuje spoilery z Batman vs. Superman

S umíráním je to teď v blockbusterech dost složité. Doba filmových vesmírů mu moc nepřeje a třeba v Marvelu jsou vyloženě experti na to, nechat někoho umřít a záhy odhalit, že vlastně žije. Bude to u DC lepší? Zatím to moc nevypadá. Letos jsme totiž dostali jednu z nejméně významných filmových smrtí všech dob.

 

Kdyby mi někdo před pár lety řekl, že na plátně skoná nejikoničtější superhrdina všech dob a všem to bude jedno, asi bych se mu vysmál. Supermanova smrt v BvS ale dopadla přesně takhle. Nepotkal jsem snad nikoho, koho by zasáhla, a nevybavuju si byť jediný post, ve kterém by ji někdo řešil. Ano, částečně za to může fakt, že Snyder Kal-Ela před koncem titulků "nenápadně" vzkřísil. I tak se ale mělo jednat o událost, která by v pozornosti určitě ráda konkurovala sedmým Star Wars.

 

Jenže... se tak nestalo. A co je zábavnější, Warneři se Supermanovou obětí vlastně nijak nepracují. Jeho návrat s klidem potvrdili novinářům, kteří byli na place Justice League, a na Comic-Conu ho (v klasickém červeno-modrém obleku) vrazili na první oficiální fotku. Jediné napětí tak šlo budovat kolem toho, jak se Superman vrátí. A i to teď začíná mizet.

 

Zatím samozřejmě nevíme, jestli Superman rovnou vyleze z rakve, anebo si dá nějakou kryptonskou regeneraci. Henry Cavill teď ale na Instagramu odhalil to nejdůležitější - že si po snové sekvenci z Muže z oceli znovu vezme ikonický černý oblek. Proč fanoušky napínat až do trailerů nebo do samotného filmu. Určitě je lepší 15 měsíců před premiérou jen tak mimochodem potvrdit, že se doomsdayovská linka z The Death of Superman dotáhne až do konce.

 

Doufejme, že má Zack Snyder v rukávu spoustu jiných es. Sebevražedný oddíl totiž znovu otřásl důvěrou v DC filmy a březnová výmluva "vlastně nám nevadí, že nepadne miliarda" u Justice League rozhodně neprojde.

#FanRantOver

---

Vytáhni v hospodě: Černý oblek měl mít na sobě už Nicolas Cage ve zrušeném filmu Superman Lives Tima Burtona. Asi vás nepřekvapí, že ho tam vecpal scenárista Kevin Smith.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (73)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace