Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aquaman má záporáka


ikona
Mr. Hlad
aquamandc
S kým bude mít problémy Jason Momoa? Aquaman si to na plátně rozdá se svým nejslavnějším protivníkem.  

Máme za sebou Sebevražedný oddíl, takže u DC už pomalu začínají řešit budoucí projekty. Z Justice League už jsme jedno video viděli a asi až čas ukáže, jestli sázka na víc humoru vyjde, nebo ne. Wonder Woman vypadá poměrně zajímavě a teď se konečně něco děje i okolo Aquamana. Už nějakou dobu se ví, že Jason Momoa dostane spoluhráče v podobě Amber Heard a Willema Dafoe, ale nejzajímavějším jménem pořád zůstává James Wan, režisér Saw, Insidious, V zajetí démonů a posledního Rychle a zběsile. O příběhu pána moří a oceánů toho zatím moc známo není, ale jedna novinka tu přeci jen je. Máme záporáka. 

 

A potvrdilo se to, co se šeptalo už před pár měsíci, dorazí Black Manta. Ten se v comicsech objevuje už pár desítek let, takže zatím moc netušíme, jaká jeho verze se dostane do kina. V šedesátých letech šlo o černošského bojovníka za lidská práva, jenž chtěl pod mořem založit říši pro lidi, kteří byli na povrchu utlačovaní. Ta nejnovější podoba Black Manty je ale trošku jiná. Jde o autistu, na němž v blázinci v Arkhamu zkoušeli experimentální léčbu a úplně se to nepovedlo. Vzniklo silné a násilnické monstrum, které díky své přilbě střílející laserový paprsek terorizuje všechno, co má ploutve. Jo a Aquaman je zodpovědný za smrt otce Black Manty, takže to bude asi osobní. O castingu ještě ani nepadlo ani slovo, ale snad se brzy dozvíme víc. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Existovaly teorie, že Black Manta se objeví s Sebevražedném oddílu a zahraje si ho Common. Že to bylo trošku jinak, jste asi v kině pochopili. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace