Diskuze k článku Blu-ray recenze rozšířené verze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
18.08.2016 12:29:31
Ultimátna pecka a pravdepodobne film roka, lebo ako sa tak pozerám na kalendár už tam nie je skoro nič, čo by to mohlo ešte prekonať. Potešili české titulky na blučku pre pozeranie s rodinou a kamarátmi, hoci kvalita prekladu občas trochu škrípe. Inak bonusy sú celkom taký štandard. Prekvapilo ma koľko vecí bolo pri natáčaní reálnych a nie CGI. Len škoda, že tam nie je audio/video komentár podobný ako na blučku Man of Steel.

BTW: Prešiel som si aj všetky sprievodné komiksy a novelu Cross Fire, ktoré ten svet pekne dotvárajú a fanúšikom určite odporúčam pozrieť sa aj na tieto materiály.

A pre haterov, ktorí si mysleli, že po tých srandovných recenziách a nedosiahnutí na miliardu v kinách je s DCEU koniec link :D:+

0 0
reagovat
16.08.2016 13:47:57

Tarantino a Superman

Proč supermana nenatočí Tarantino, rozumí mu víc než kdo jinej...

Klar kent je zosobnění Supermanova pohledu na celé lidstvo

0 0
reagovat
16.08.2016 13:42:06

BvS 60%, BvS ev 65% (MoS 75%, Watchmen 85%)

Není to tak retardované jako většina produkce od Marvela (to ale za A: není zas taková výzva, a za B: přesto je tam pár WTF momentu, které jsou o to vypečenější) V celku je to ale stravitelnější než ty taškařice od konkurence, tím ale i nudnější - film je překvapivě nemastný a neslaný. Něco tomu chybí...asi chuť (viz Seth Brundle teleportující první steak). Gal Gadot je místem kouzelná, ale tak nějak navíc, do filmu vlepená protože si to Úsvit žádá. Měli se vykašlat na Ligu a natočit "pouze" pokračování Muže z ocele. Už nikdy BvS jakékoliv verze nechci vidět, to bych se zbláznil a docela se děsím co Zack ze sebe vypotí příště, ta sestupná tendence jeho filmu je tragická.

P.s. rozšířená verze nic nezachraňuje, kdo zvracel u kino verze bude i tady. Ehm a kde že je ten slíbený "R" rating? A jak sakra muže obyčejná ženská mr*dat s Kentem... by ji výstřikem rozpůlil... :)
0 0
reagovat
15.08.2016 05:31:12

Ultimate

Je lepšia. podthrnutím dôvodov prečo postavi robia to čo robia je cítit ovela viac. Ale hodnotenie zostáva rovnaké. Mám veľmi podobný postoj ako Karel s tým rozdielom že sa mi film páčil ešte viac.
0 0
reagovat
14.08.2016 21:36:56

vZeč

Amen.
0 0
reagovat
14.08.2016 21:19:35
Mne se to libi vic a vic. Ale to opravdu spis tim, jak strasne je to antimainstream
0 0
reagovat
14.08.2016 19:05:30
Jsem rád že se film někomu líbil tak jako mě :)
0 0
reagovat
14.08.2016 17:40:01
Pěkná recenze, ale kino verze mě asi bavila více :-) i tak to má u mě krásných 8/10 a jen více temnoty a né jen barviček
0 0
reagovat
14.08.2016 13:55:23

BvS

Nejvetsi zklamani letosniho roku...

a ze tech zklamani letos uz bylo... :/
0 0
reagovat
14.08.2016 10:46:16
Z kina jsem odesel v pulce a nelituju toho, protoze jestli tohle je ta lepsi verze (ktera mi porad prisla dost pitoma a nepovedena), tak nevim, co bych si mel myslet o kinoverzi. Kazdopadne zklamani, protoze Batman, ale aspon Snyder dostal sanci si v necich ocich timhle trosku spravit reputaci.
0 0
reagovat
14.08.2016 01:43:58

KarelR

To je pravda, je to sice len taka mierna nadstavba, ale vidiet batmana lamat ruky tiez nieje take bezne:)
0 0
reagovat
14.08.2016 01:43:26
Moc pěkná recenze. Souhlas s ní. Akorát se dnes bojím, že se DC vykašle na nějaké kvalitní scénáře ala cestu, kterou jim vyšlapal Nolan a půjdou skrze na kameru efektivní záběry bez nějakého hlubšího děje. Hlavně, aby jim to na plátně vypadalo hezky a dobře se to hláškování poslouchalo.
0 0
reagovat
14.08.2016 00:50:45
Ale je citit :) kdyz nekdo schyta kulku, cervena se. Kdyz nekoho Bat rozmazne o zed, cervena se. Memu povrchnimu ja to u takoveho monstrprojektu delalou velkou radost :)
0 0
reagovat
14.08.2016 00:06:54

bodion

Tady to eRko imho není zas tak cejtit. To Wolverine měl alespoň porcování nohou a drtičku na ninjy :) link link
0 0
reagovat
13.08.2016 23:44:28
Diky bohu za Karlovu konstruktivnu kritiku, mam pocit ze je jeden z mala tu na MZ, co sa na DC filmy nepozera ciernobielo.
Kto film este nevidel tak samozrejme nech ide do predlzenej verzie, nechapem co vsetci trepu o tom, ze je to rovnake len dlhsie. Naopak, ma to daleko vacsiu hlbku a vsetky suvislosti pochopite okamzite. Aj tie hard-fandovske pomrknutia tu davaju nahle zmysel.
A v neposlednom rade, predlzena verzia je R-ko, u inych filmov by ste sa z toho isli zblaznit, tu mi pripada ze to nikto neocenil. Podla mna to je dost velka vec, mat Rkovy film z komixoveho univerza
0 0
reagovat
13.08.2016 20:43:25

Failarth

Asi prodlouženou. Kdyby se ti kinoverze z nějakýho zvrhlýho důvodu líbila, asi by sis stejně tu delší potom pustil. Pokud by se ti kinoverze nelíbila, tak na tom 30 minut navíc nic nezmění, protože ty přidaný scény problém neřeší.
0 0
reagovat
13.08.2016 19:40:34
Je to úplně stejně špatný jako kinoverze, možná ještě horší, protože je to delší. Tohle se vážně brutálně nepovedlo a Snyder už by to neměl dostat do pazoury.
0 0
reagovat
13.08.2016 19:22:22

Failarth

porad stejne blbii, ted navic jeste delsii :|
0 0
reagovat
13.08.2016 18:40:06
...nechal jsem si to ujít právě kvůli rozšířený verzi, moc mě to teda nenamlsalo :-)

Tak jak, původní nebo tahle ?
0 0
reagovat
13.08.2016 18:31:12
:D tady bude zase shitstorm... nicmene, po precteni recenze jsem snad i dostal chut se na to jeste jednou podivat :+
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se