Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na co do kina: 10 originálních srpnových filmů


ikona
KarelR
téma
Buchty, klobásy, mazlíčci... a Blake Lively v plavkách! 

Prázdniny se pomalu chýlí ke konci a blockbusterových lahůdek ubývá. Vlastně už nás čeká jen Star Trek (protože nový Ben Hur nikoho nezajímá), takže se vám určitě hodí pár tipů na "neznačkové filmy", které by nemusely dopadnout úplně tragicky.

 

4. srpna

Matky na tahu

Po traileru asi každý čekal peklo, Matky na tahu se ale na Rottenech tváří jako snesitelný průměr. Rating 5,7/10 není žádný zázrak, co by však za něj dala řada letošních popcornovek. Filmu se navíc daří i finančně, očividně tedy trefil díru na trhu a jako výplach pro dámské jízdy celkem obstál.

 

Za láskou vzhůru

Romantických komedií je teď jako šafránu a francouzský dovoz rozhodně neodmítáme. Zápletka o tom, jak vysoká slečna randí s ne tak vysokým sympaťákem, možná nezní jako vrchol originality. Výsledek je ale podle všeho dost fajn a má Jeana Dujardina, takže vám rande nezkazí.

 

11. srpna

Komorná

Chan-wook Park prý natočil jeden ze svých slabších kousků, vůbec to ale neznamená, že by se Komorná nepovedla. Jen trochu dramaticky kulhá, pořád vás však čeká dvě a půl hodiny vydatné filmařiny, v níž nechybí spousta lesbického sexu. Řadě lidí to prý bude stačit...

 

Mělčiny

Blake Lively v plavkách vs. krvežíznivý žralok? Od začátku to neznělo jako velká tutovka, trailery ale dokázaly zaujmout a imf s Hladem hlásí spokojenost. Klidně tedy na "paní Deadpoolovou" vyražte, lepšího nástupce Čelistí jen tak nedostaneme.

 

Nejkrásnější den

Máte rádi Než si pro nás přijde nebo Klepání na nebeskou bránu? Tak to už vám dochází, která bije. Němci natočili další film o tom, jak si užít poslední dny/týdny před smrtí a z traileru to vypadá na neškodnou oddechovku. Jen si ji holt musíte dát v dabingu.

 

Tajný život mazlíčků

Tvůrci Já, padouch (a Mimoňů) vymysleli další originální hit. Sice jsme dostali Toy Story se zvířátky, ale to vem čert, na tyhle detaily se v Hollywoodu nehraje. Důležité je, že Rotteny i ČSFD nehlásí kreslené peklo, nýbrž skousnutelný průměr, rodinný kinovýlet tak s trochou štěstí neprotrpíte.

 

18. srpna

Strašidla

Nový film Zdeňka Trošky není ve výběru proto, abyste stihli předprodej lístků. Je tu proto, abyste věděli o jeho existenci a dali si na něj pozor. Do prvních ohlasů se samozřejmě může stát cokoliv. Po trojité dávce Babovřesk ale člověk vystřízliví, no.

 

Týpci a zbraně

Na velký comeback Todda Phillipse zatím nejsou žádné ohlasy. Absolutně tak netušíme, jestli to bude peklo nebo pecka, při projetí srpnové nabídky ale Týpci a zbraně působí nadmíru sympaticky. Teller a Hill holt svoje kariéry nikdy neflákali (Divergence=zaplacený nájem!), tak doufejme, že to tu potvrdí.

 

25. srpna

Božská Florence

Režisér Královny a Philomeny je tu s dalším filmem pro starší ročníky. Božská Florence se chlubí spokojenými recenzemi a nemá moc žánrové konkurence, Stephen Frears by tak měl opět slavit úspěch. Což je u filmu o "nejfalešnější zpěvačce všech dob" docela úctyhodný výsledek.

 

Buchty a klobásy

Velká letní tečka už sbírá pochvaly a navíc se proslýchá, že Buchty a klobásy v trailerech neukázaly všechny trumfy. Rogenova parta by tak opravdu měla dodat nejšílenější animák roku a vůbec komediální highlight léta. Nic by nás nepotěšilo víc!

 

Co jste si vybrali ze srpnové nabídky? Pochlubte se v diskuzi a nashle v září!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace