Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Superman?


ikona
Mr. Hlad
dcsuperman
Kdy by mohl do kin znovu přiletět nejslavnější comicsový hrdina? Na návrat Clarka Kenta si nejspíš chvilku počkáme. 

U Warnerů a DC mají teď plné ruce práce s propagací Sebevražedného oddílu, který sice fanoušci milují, ale spousta lidí k němu má výhrady. Podobné to bylo i u duelu Batmana se Supermanem, jenž nakonec v kinech nezazářil tak, jak se čekalo a doufalo. Jestli takhle skončí i Will Smith a jeho parta záporáků konajících dobro, zjistíme až za pár týdnů, studio ovšem už tuší, že k miliardovým tržbám asi povede jiná cesta. Na vážnou notu spoléhal i Superman v Muži z oceli, ale i když tržby 668 milionů dolarů vypadají fajn, Warneři by asi chtěli víc. Justice League a další comicsovky ukážou, jestli je potřeba přidat trochu humoru, nebo bude problém jinde. Clark Kent bude mít každopádně na druhý pokus dost času. 

 

Zatím není oficiálně jisté, kdy ho uvidíme, šeptá se však, že by to mohlo být v říjnu 2018 nebo v listopadu 2019. DC ani Warneři nechtějí sice nic potvrdit, ovšem na sequelu se prý aktivně pracuje a právě tahle data má studio zarezervovaná pro své filmy a zatím neprozradilo, které to budou. Pravděpodobnější datum je to pozdější, protože Superman se nejspíš vrátí až po sólovce Batmana. Počítá se pochopitelně s tím, že si roli zopakuje Henry Cavill, ale kdo se ujme režie nebo napíše scénář, to zatím nikdo netuší. Každopádně tou dobou by už snad DC comicsovky mohly šlapat o něco lépe než v současnosti. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace