Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další sci-fi pro hvězdu Star Wars


ikona
Mr. Hlad
bournedaisy ridleydoug limanstar wars
Daisy Ridley se po Hvězdných válkách chystá na další sci-fi. A bude u toho režisér Bourna a Na hraně zítřka! 

Mladé tváře z Hvězdných válek budou mít příštích pár let o práci postaráno, přesto není od věci najít si i další projekty. John Boyega si zahraje hlavní roli v Pacific Rim: Maelstorm a objeví se v zatím nepojmenované novince Kathryn Bigelow o nepokojích v Detroitu v šedesátých letech, Daisy Ridley si ale zatím nový projekt nevybrala. Chvilku se sice motala kolem nového Tomb Raidera, nakonec ale prý ani nedošlo k oficiálním námluvám. Teď se ale situace změnila a Ridley se objeví ve sci-fi Chaos Walking. A nemuselo by to být špatné. Oficiálně jde o subžánr young adult, který už má asi dny své největší slávy za sebou, ale tržby Hunger Games jsou pro Hollywood pořád dost lákavé. A když by Chaos Walking skončilo jako Labyrint, tak proč ne? Za kamerou bude sedět Doug Liman, režisér Na hraně zítřka nebo prvního Bourna, takže bez šance nejsme. A o co jde? 

 

Děj se odehrává ve světě, který zdecimovala jakási infekce a Todd Hewitt žije ve městě, kde spolu s ním jsou jen samí chlapi. Todd navíc umí číst myšlenky ostatních mužů a oni zase ví, co si myslí on. A když jednoho dne zjistí, že jeho domov skrývá podivné a dost ošklivé tajemství, je nucený dát se se svým psem na útěk. Po krku mu jdou ostatní muži, uprostřed divočiny ale narazí na nečekaného spojence. Na holku. Co je ale zač, když měly být všechny kvůli nákaze mrtvé? A proč jí nemůže číst myšlenky jako všem ostatním? Zní to trochu banálně, ale s Limanem za kamerou by to mohla být zajímavá podívaná, takže doufejme, že režisér i studio budou chtít trošku vážnější a ambicióznější film než další Divergenci. 

--- 

Vytáhni v hospodě: První nástřel scénáře Chaos Walking dostal na starost Charlie Kaufman. Ono by to vážně mohlo být celkem zajímavé. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace