Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock proti náckům?


ikona
Mr. Hlad
benedict cumberbatchdoctor strangemarvelsherlock
Benedict Cumberbatch se chystá na souboj s nejlepšími agenty nebezpečného diktátora.  

Už za pár měsíců dorazí Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange a blíží se i návrat Sherlocka, jedna z největších britských hvězd současnosti ale na pauzu nemyslí. Měl by se objevit v hlavní roli adaptace knihy Goeffreyho Householda Rogue Male a postará se i o produkci. Kniha z roku 1939 by překvapivě neměla být nějaké uchcané historické drama, ale poctivý a nejspíš i dost drsný thriller. Hlavní hrdina je totiž zkušený sportovec a lovec, který se rozhodne na vlastní pěst podniknout atentát na nebezpečného diktátora, úplně mu to ale nevyjde. 

 

Padne do rukou nepřátel, ti ho pak mučí a nakonec nechají pohozeného někde v lese, aby tam zemřel. Jemu se však povede přežít a nakonec zdrhne domů do Anglie. Kdo čeká, že dojde na druhý pokus a na pomstu, ten by se pletl. Jakmile diktátor zjistí, že jeho neúspěšný atentátník pořád ještě dýchá, pošle na něj svoje tajné agenty a do hry vstoupí i britská policie. Na anglickém venkově tak bude pořádně rušno. Když Household knihu psal, nejmenoval, kdo je záporák, ale později přiznal, že si má čtenář sám rozmyslet, jestli jde o Adolfa Hitlera, nebo Stalina. Jestli budou tihle dva ve hře i u filmové verze, nebo se dočkáme nějaké aktualizace, zatím nikdo neprozradil. Rozhodně by z toho ale mohl být solidní napínák. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Rogue Male už dvakrát adaptovaný byl. V roce 1941 ho natočil pod názvem Man Hunt Fritz Lang a v roce 1977 vznikla televizní verze s Peterem O‘Toolem. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace