Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dostane Han Solo trilogii?


ikona
Mr. Hlad
alden ehrenreichhan solostar wars
Uvidíme Hana Sola jen v jedné sólovce, nebo má Disney s nejlepším pašerákem galaxie větší plány?  

Ve Hvězdných válkách asi není populárnější postava než Han Solo. Harrison Ford ho obdařil hromadou charismatu, je to sympatický drsňák a tak trochu hajzlík, který neřeší galaktickou občanskou válku zdaleka tak moc jako ostatní, má nejlepší loď v celé galaxii a parťáka mu dělá wookie. Jeho sólovky se dočkáme v roce 2018 a zatím víme jen pár věcí. Děj se bude odehrávat před Novou naději, Hanovi bude něco přes dvacet a měli bychom zjistit, jak se z něj vlastně stal pašerák, díky čemu získal Malého sokola a jak se seznámil s Chewiem. Disney s ním má ale možná větší plány. 

 

Alden Ehrenreich totiž údajně podepsal smlouvu na trilogii. Alespoň to tvrdí bulvární sekce New York Daily News, což není úplně důvěryhodný zdroj a navíc je otázka, jestli je v Solově životě před tím, než poznal Luka Skywalkera, dost materiálu na tři celovečeráky. Na druhu stranu tahle postava je zkrátka natolik populární, že si ji studio jen těžko bude šetřit do jednoho filmu. Reálnější je tedy možnost, že Ehrenreich skutečně podepsal smlouvu na tři filmy, ale sólovka Hana Sola bude jen jedna a on se objeví v dalších spin-offech. Už nějakou dobu se šeptá, že bychom ho mohli vidět v Rogue One a bůh ví, co dalšího Disney plánuje. Každopádně Sola není nikdy dost, takže za nás palec nahoru. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ehrenreich bojoval o roli Petera Parkera ve Spider-Manovi a o dva roky později i o postavu Normana Osborna. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace