Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zpátky do blázince


ikona
Mr. Hlad
harley quinnmargot robbiesuicide squad
Margot Robbie si po Harley Quinn zahraje další dámu, které sluší svěrací kazajka 

Comicsovka Sebevražedný oddíl bude mít premiéru už za chvíli a očekávají se od ní docela velké věci. A to samé se dá říct i o Margot Robbie, která se ujala hodně zajímavé a vděčné role Harley Quinn. Tahle bývalá psychiatrička, která se zamilovala do Jokera a tak trochu jí z toho hráblo, má hromadu fandů už teď a u DC se pracuje i na její sólovce. Víceméně jisté je i to, že se dočkáme sequelu Sebevražedného oddílu, vypadá to ale, že mezi blázny se Margot Robbie zalíbilo víc, než je zdrávo. A i když u její novinky Bad Monkeys nejspíš žádní comicsoví hrdinové nebudou, rozhodně vypadá zajímavě. 

 

Adaptace románu Matta Ruffa se točí okolo Jane Charlotte, mladé dívky, která je zatčená za vraždu. Sama ale tvrdí, že jednala na příkaz tajemné skupiny lidí, která se snaží očistit svět od zla. Zní to dost šíleně na to, aby ze zadržovací cely putovala přímo do blázince, kde se octla v péči doktorů. Ti musí zjistit, co se s ní vlastně stalo a jestli to, co tvrdí, náhodou není pravda. Jakkoliv absurdně to zní. Bad Monkeys je popisováno jako mix psychologického thrilleru se science fiction a mohlo by jít o velkou hereckou příležitost. Jména scenáristů nebo režiséra ještě nikdo neoznámil, ale do výběru nejspíš bude kecat sama Robbie, protože se ujme i produkce. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Margot Robbie odmítla roli v Birdmanovi a nahradila ji Emma Stone. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace