Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg a mimozemská invaze


ikona
Mr. Hlad
indiana jonessteven spielberg
Nejslavnější režisér všech dob přivítá po Válce světů na Zemi další mimozemskou návštěvu 

Steven Spielberg sice vloni díky starosvětskému Mostu špiónů potěšil spoustu fandů, ale letos to asi úplně nevyjde. Jeho pohádka Obr Dobr je sice prý fajn rodinná podívaná, ale zájem o ni je pramalý. Rozpočet byl navíc celkem dost velký, takže neúspěch u diváků celkem zabolel. Ale jednou za čas si nějaký ten přešlap může dovolit i ten největší mistr. Spielberg momentálně kutí adaptaci kultovní knihy Ready Player One a pak se vrhne na pátého Indyho, takže o něj strach nemáme. A mezi tím je plně zaměstnaný jako producent. A jako producent chce válku! 

 

Jeho společnost Amblin Entertainment chce prý natáčet „velké napínavé thrillery s rodinnými elementy“  právě to by měla nabídnout akční sci-fi The Fall. Ta se má točit okolo rozvedeného páru, který uprostřed Atlanty zjistí, že Zemi navštívili mimozemšťani. A mají blíž k těm z Války světů než z E.T.ho. Teď se musí dostat na předměstí a doufat, že tam najdou svoje děti. Jo a celé by to mělo být natočené v reálném čase. Zatím není potvrzené, že by měl Spielberg režírovat, ale vzhledem k jeho vytížení se asi bude hledat náhradník. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Scénář The Fall napsal Peter Bridges, jenž je teď v Hollywoodu horkým zbožím. Na loňském blacklistu se objevil i jeho thriller Resurface, který se odehrává na dně Mariánského příkopu, kde po nehodě zůstanou uvězněni dva vědci.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace