Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone FM #2: Ethan ruluje!


ikona
imf
radio
 

Anebo neruluje? Toť otázka, která se v druhé rozhlasové relaci propírala až nebezpečně často. Už předem jsme avízovali bitvu mezi Civalem a imfem a teď si ji můžete užít s plnou parádou. Čeká vás toho ale mnohem víc, což naznačuje i celková stopáž atakující devadesát minut. I proto jsem se rozhodli dnešní záznam rozseknout na čtyři části.

Moviezone FM #2 - 1. část - Rozbor filmů Tristan a Isolda, Mission: Impossible 3 a Poseidon
Moviezone FM #2 - 2. část - Nejlepší openingy všech dob, rozbor vybraných novinek
Moviezone FM #2 - 3. část - Jak vidíme červnové premiéry (Cars, Break-Up, Click, Fast & Furious 3, Nacho Libre, Superman Returns...)
Moviezone FM #2 - 4. část - Dotaz(y) čtenářů

Nakonec se to opravdu opět rozrostlo a bylo o čem povídat. Doufáme, že změny, které jsme učinili (konečně bez předávání mikrofonu) budou k lepšímu, k technické dokonalosti nám ještě pár mílových kroků chybí, ale to snad ve slabších chvilkách omluvíte. Čtenářům na jejichž dotazy se nedostalo bychom rádi vzkázali, že dostanou šanci příště, tentokrát jsme vybrali jen ten úplně nejzajímavější.

Nemá cenu to příliš okecávat, pevně doufáme, že do příštího vysílání stihnete těch šestaosmdesát minut naposlouchat. Opět uvítáme veškeré připomínky, pochvaly i námitky. A na závěr slíbená fotka podolské vodárny. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace