Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás ve Star Wars další šok?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Povedlo se Marku Hamillovi vykecat zásadní zvrat osmé epizody Hvězdných válek?  

Osmá epizoda Hvězdných válek bude mít premiéru až za rok a půl, takže to, co budete číst na dalších řádcích, je velké teoretizování, které vyplývá spíš z naznačených než ověřených informací, ale zároveň může jít o dost velký spoiler. Takže teď zavřete oči, počítejte do pěti a rozmyslete se, jestli hodláte pokračovat, nebo vypnete prohlížeč a budete doufat, že vám to někdo někde jinde nevykecá. Je to na vás, my pokračujeme. 

 

Už v květnu bylo naznačeno, že v osmičce nás čeká celkem velká bitva, ve které se utkají rytíři Renu, mezi kterými bude pochopitelně i Kylo, s Lukem Skywalkerem a Rey. Ta by si měla dát bitku jeden na jednoho právě s Kylem, zatímco Luke bude likvidovat zbytek a dojde na jeho zelený světelný meč i pohazování si s protivníky se silou. Bitka by ale měla končit tak, že už do ní Rey nebude zasahovat a rytíři Renu nakonec zmizí ze scény. 

 

A teď to začne být zajímavé. Mark Hamill totiž během jednoho z rozhovorů řekl, že „dodělá osmou epizodu a pak končí.“ A pochopitelně se začalo řešit, co to znamená. Může jít totiž o náznak toho, že během bitky Luke zemře a jak jsme viděli v sedmičce, likvidovat slavné postavy tvůrcům problém nedělá. Hamill teď samozřejmě na Twitteru tvrdí, že tím myslel, že končí natáčení, ale možné je všechno. Takže bacha, minule jsme přišli o Hana, teď je možná na řadě Luke. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace