Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Proč byl Den nezávislosti tak hrozně super?

příspěvky 41 - 44 Napsat příspěvek
Skvěle napsané :+

Osobně mě Den nezávislosti v té době minul, viděl jsem jsem jej až následně někde v TV, ale v podstatě ze stejného úhlu pohledu se dívám třeba právě na zmíněnou Skálu - další klenot téhle éry.
357371
Skvěle napsané *:+* Osobně mě Den nezávislosti v té době minul, viděl jsem jsem jej až následně někde v TV, ale v podstatě ze stejného úhlu pohledu se dívám třeba právě na zmíněnou Skálu - další klenot téhle éry.
0 0
reagovat
Další výborný článek! Zrovna nedávno jsem se bavil s bráchou, jak se na imfa nikdo nechytá - člověk si otevře Slashfilm, Collider apod. a může si tak leda přečíst clickbaity pro fanboye a náctileté.
357368
Další výborný článek! Zrovna nedávno jsem se bavil s bráchou, jak se na imfa nikdo nechytá - člověk si otevře Slashfilm, Collider apod. a může si tak leda přečíst clickbaity pro fanboye a náctileté.
0 0
reagovat

Super článok

Ajaj, nostalgia je sviňa. Aspoň som si pri tomto článku zaspomínal na časy, keď sme miesto multiplexu mali v meste tri kiná a stihol som Mission:Impossible a Twister v dvoch kinách v jeden deň. A tá októbrová Cinema s článkom o ID4 bolo prvé číslo s novým formátom a lepenou väzbou. Ešte ju možno niekde v pivnici mám:) Presne ten rok v lete, v čase premiéry Skaly a Likvidátora navyše začal vychádzať aj slovenský filmový časopis. Ale vydržal asi len tri-štyri roky a meno si už nepamätám. To leto ale bolo výnimočné pre mňa aj v tom že som bol 3 týždne v USA a kampaň na ID4 som zažil v priamom prenose. A aj keď film ešte ani tam v júni nebežal, tak ma to chytilo že som si aspoň kúpil v Chicagu soundtrack od Davida Arnolda.
357366
Ajaj, nostalgia je sviňa. Aspoň som si pri tomto článku zaspomínal na časy, keď sme miesto multiplexu mali v meste tri kiná a stihol som Mission:Impossible a Twister v dvoch kinách v jeden deň. A tá októbrová Cinema s článkom o ID4 bolo prvé číslo s novým formátom a lepenou väzbou. Ešte ju možno niekde v pivnici mám*:)* Presne ten rok v lete, v čase premiéry Skaly a Likvidátora navyše začal vychádzať aj slovenský filmový časopis. Ale vydržal asi len tri-štyri roky a meno si už nepamätám. To leto ale bolo výnimočné pre mňa aj v tom že som bol 3 týždne v USA a kampaň na ID4 som zažil v priamom prenose. A aj keď film ešte ani tam v júni nebežal, tak ma to chytilo že som si aspoň kúpil v Chicagu soundtrack od Davida Arnolda.
Super článok
0 0
reagovat
jojo to byly časy :D já si zase pamatuju že místo Cinemi a Premiery ( protože to v tý době byly docela drahý časopisy ) jsme běhaly pomalu každej tejden tady u nás v Budějcích k vesmíru koukat na filmový plakáty, který tu mívali v takový prosklený vitrýně před kinem a podle toho si říkaly o čem ten film asi bude a vybírali si podle toho na co půjdem :D
357364
jojo to byly časy *:D* já si zase pamatuju že místo Cinemi a Premiery ( protože to v tý době byly docela drahý časopisy ) jsme běhaly pomalu každej tejden tady u nás v Budějcích k vesmíru koukat na filmový plakáty, který tu mívali v takový prosklený vitrýně před kinem a podle toho si říkaly o čem ten film asi bude a vybírali si podle toho na co půjdem *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se