Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude po Indiana Jonesovi 5?


ikona
KarelR
indiana jonessteven spielberg
A jak je to s účastí George Lucase? 

Když Lucasfilm oznámil pátého Indiana Jonese, jedním z nejvítanějších aspektů byla absence George Lucase. Ten se po opuštění Lucasfilmu neměl podílet na žádné filmové sérii (třeba se Star Wars nemá nic společného), sám Spielberg teď ale tvrdí něco jiného. Lucas podle něj bude výkonným producentem nového Indyho. Pokud jste tedy doufali ve zcela nový směr, možná se ho nedočkáme.

 

Výkonný producent je samozřejmě dost složitý termín. Někdy může jít o člověka, který minimálně přihazuje svoje názory, jindy o jakousi čestnou funkci, jíž má třeba Stan Lee u všech marvelovek. Jak to bude u Lucase, ještě není jasné. Jestli ale bude v titulcích, jen těžko s ním Spielberg nebude řešit velkou rozlučku s jejich nejslavnějším hrdinou.

Ano, rozlučku. Pátý Indy by měl být posledním dobrodružstvím s Harrisonem Fordem, pochopitelně to ale neznamená konec značky. Disneyovský šéf Bob Iger už nyní upozorňuje na to, že bude Indiana Jones stoprocentně pokračovat dál. Jen se zatím neví, zda půjde o reboot, o pokračování s jinou postavou nebo o něco úplně jiného.

 

Většinu odpovědí se určitě dozvíme do července 2019, kdy má pátý film premiéru. Teď je jasné jen to, že se nechystá filmový vesmír ala Star Wars (díky bohu) a že jsme se Lucase tak úplně nezbavili. Trápí vás to? Anebo věříte, že bude jeho role jen symbolická? Dejte vědět v diskuzi a rovnou nám můžete napsat, jak byste „šestého“ Indyho pojali vy.

---

Vytáhni v hospodě: Spielberg se v britském Leavesdenu právě chystá natáčet sci-fi Ready Player One.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace