Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Přání smrti?


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdeath witheli roth
Kdo se postará o předělávku slavného thrilleru, kde Charlese Bronsona nahradí Bruce Willis?  

Remake slavného thrilleru s Charlesem Bronsonem Prání smrti je snad prokletý. Ačkoliv tuhle sérii možná díky sequelům považujete za béčkovou střílečku, jednička je psychologicky propracované drama, kde je to zabíjení trošku druhořadé. A právě to se ukázalo jako problém, všichni filmaři, kteří byli najati na to, aby remake dostali do kin, chtěli chtěli zůstat věrni originálu, MGM ovšem chtělo akčňák. Nejdřív pohořel Joe Carnahan, který chtěl do hlavní role Franka Grilla a jeho šéfové trvali na tom, že místo Bronsona dorazí Bruce Willis. Takže první sbohem. Pak se k režii dostali Aharon Keshales a Navot Papushado, autoři povedeného Big Bad Wolves, ale ani oni si se studiem úplně nesedli. A teď tu máme dalšího adepta. 

 

Nejnověji by se o novou adaptaci románu Briana Garfielda měl pokusit Eli Roth. Což je jméno, které v nás žádné extra nadšení nevyvolává, na druhou stranu pokud studio chce spíš krvavý akčňák než film, v němž by se hlavní hrdina hodinu vyrovnával s tím, jak si osud zahrál s jeho nejbližšími (zavražděná manželka a znásilněná dcera nejsou žádná sranda), asi jde o celkem vhodného režiséra. Pokud mu za zády bude stát někdo ze studia, kdo ho bude brzdit v jeho kreativitě. Uvidíme, jak si Roth poradí s evidentně problematickým projektem a s Brucem Willisem, který má v posledních letech pověst člověka, s nímž se moc dobře nepracuje.

--- 

Vytáhni v hospodě: V původním Přání smrti herecky debutoval Jeff Goldblum. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace