Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #354 o superhrdinech a tricích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Který z comicsových hrdinů je nejsilnější? Jak se vyblbnout s dětmi, když to umíte s triky? A co bylo nejlepší na osmdesátých letech?  

Výplach na plné pecky 

Představivost týdne
Jestli je otcovství víc radost nebo starost, vám spíš řeknou Cival, K0c0ur nebo Shushika, já s tím zatím moc zkušeností nemám. Každopádně když děti vyrostou do toho věku, kdy už zvládnou udržet stolici a ví, že sahat na veselé plamínky není úplně dobrý nápad, může s nimi být sranda, jejich představivost je totiž nekonečná. A když je navíc jeden z rodičů trikař, dá se s tím fakt echtovně vyblbnout.

Bitka týdne
V Captain America: Občanská válka se porval víceméně každý s každým, i když šlo nakonec hlavně o konflikt Steva Rogerse a Tonyho Starka. Jednu bitku jsme ale pořádně neviděli. Pokud vás zajímá, jak by dopadl střet Capa a Black Widow, musíte si počkat na jiný film. Nebo se podívat na tohle

 

Voňavka týdne
Fakt netuším jak voní Jedi. A popravdě jsem o tom nikdy nepřemýšlel. Pokud ale vám tahle otázka nedávala spát, tak tu pro vás máme odpověď. Respektive vám řekneme, kde ji hledat. Za patnáct Euro můžete mít parfém s vůní rytíře Jedi, Stihů nebo královny Amidaly. Zatím se prodávají jen v síti drogérií v Německu, ale vzhledem k tomu, že tahle firma je i na českém trhu, možná se dočkáme i u nás. 

 

Superhrdina týdne
Hádka, kdo je nejlepší superhrdina, trvá snad stejně dlouho jako pře o to, jestli jsou větší frajeři ve Spartě nebo ve Slávii, případně jestli by měl Stínadlům šéfovat Losna nebo Mažňák. Na tenhle problém má názor snad každý a je sakra těžké ho změnit, naštěstí tu máme vědce, kteří se rozhodli to začít řešit poněkud seriózněji. Takže jak? Batman? Superman? Profesor X? Myšpulín? 

 

Otvíračka týdne
O tom, že čínský trh začíná být minimálně stejně důležitý jako ten hollywoodský, už se toho napsala hromada a teď to potvrzuje i fakt, že v Šanghaji se otevřel nový Disneyland. My jsme u toho sice nebyli, ale podle všeho se zahajovalo ve velkém stylu

 

Dekáda týdne
Nejsem dost starý na to, abych mohl upřímně tvrdit, že jsem prožil osmdesátá léta. A ono by to asi stejně u nás za moc nestálo, nikdy jsem nebyl velký fanda Michala Davida, Pavla Horňáka, Céček a podobných zvráceností. Za mořem mohla být tahle éra mnohem zajímavější.

Mlátička týdne
V Los Angeles proběhl největší svátek hráčů počítačových her na světě E3. A objevilo se tam pár kousků, které by mohly zajímat i filmové fanoušky. Jedním z nich je i mlátička Injustice 2, jejíž první díl byl hodně fajn a přes držku si tu dávali hrdinové ze stáje DC, takže jste jako Batman mohli nakopat řiť Green Lanternovi nebo se převtělit do Flashe a srovnat do latě Aqua Mana. Dvojka vypadá taky celkem 
dobře a navíc si svoje hrdiny budete moci sami upravovat a měnit jejich vybavení. 

 

Vtípek týdne
Horor V zajetí démonů 2 Jamese Wana se povedl a navíc vydělává i velmi slušné peníze. Tahle značka má mezi fanoušky dobré jméno, ale ne každý má nervy na to, aby film dokoukal. V souvislosti touhle duchařinou se vám ale můžou stát mnohem horší věci. Jako třeba těmhle Brazilcům

 

Spidey týdne
A aby těch her z E3 nebylo málo a aby si na své přišli vedle fandů DC i milovníci marvelovských hrdinů, podíváme se i na chystanou hru se Spider-Manem, která vypadá taky velmi slušně. A nejspíš s ní budou mít dost problém lidé trpící závratí. To skákání nad New Yorkem je totiž hodně efektní

 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, kde vás nejvíc bavil Daniel Radcliffe, když si nehrál na kouzelníka. Nakonec to nejlépe dopadlo pro horor Horns, kde fakt odvedl skvělou práci. 

 

Dnes se podíváme na Pixar, ale nebudeme řešit nejlepší film. Zajímalo by nás, kdo z hrdinů a hrdinek pixarovek je vám nejsympatičtější. Jména pište do předmětu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace