Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ze Sicaria bude trilogie


ikona
KarelR
sicario
Benicio del Toro ještě nesejmul posledního gaunera. 

Hollywood letos tvrdě naráží se sequely, o které se vlastně nikdo neprosil. Alenka 2, Lovec, Sousedi 2... automatické protáčení úspěchů do pokračování se prostě nevyplácí, jen tak se ho ale nezbavíme. Už teď se plánuje třeba Světová válka Z 2, Annabelle 2 nebo Gnomeo & Julie 2 (uf). A nedávno se objevila i dvojka Sicaria, protože... proč sakra ne?

Jelikož Denis Villeneuve a Roger Deakins utekli ke dvojce Blade Runnera, film nazvaný Soldado spadl do klína Stefanu Sollimovi. Ano, tenhle pán má za sebou parádní italskou gangsterku Suburra, takže se asi není čeho bát. Z nového rozhovoru ale vyplývá, že se už nyní myslí na "Sicario 3" (jednička přitom vydělala jen 84 milionů při třicetimilionovém rozpočtu) a že nás místo tradiční filmové série čeká spíš... počkejte si na to... jakýsi filmový vesmír.

 

Jak to? Inu, Emily Blunt se v Soldado nevrátí a dostaneme separátní příběh, ve kterém se objeví jen Benicio del Toro a Josh Brolin. Sollima navíc potvrdil, že se místo drogové války podíváme na imigraci a že chystá spoustu velkých akčních scén. V jádru tedy dostaneme o dost jiný film, ve kterém se akorát objeví dvě známé postavy.

Jistě, jen málokoho trápí, že se del Torův Alejandro vydá na další drsnou misi. Roztahovat zrovna Sicario do filmového vesmíru ale prostě zní trochu divně, i proto, že se vymění většina tvůrčího týmu. Bude Soldado jen zbytečným parazitem? Anebo dostaneme plnotučný akčňák, u něhož bude propojení se Sicariem jen nutným produkčním zlem? Snad dojde na to druhé, Sollima totiž patří mezi režiséry, kteří by to v Hollywoodu mohli (a měli) dotáhnout daleko.

---

Vytáhni v hospodě: Blůčko Sicaria má hodně fajn bonusy, v nichž mexičtí novináři řeší děsivou tamní realitu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace