Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sly se vrací do akce


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallone
Sylvester Stallone bude bránit svou rodinu. A jméno režiséra naznačuje velké věci.  

Sylvester Stallone brzy oslaví sedmdesátku a vloni nám Creedem ukázal, že jako herec se bez větších problémů uživí i v tomhle věku. Nemusí rovnou zabíjet lidi po desítkách, stačí zapojit charisma a trochu toho talentu (kterého vždycky měl víc než Arnold) a ono to půjde. Jeho novinka by měl být taky thriller, i když podle všeho se v něm bude možná víc mluvit a hrát na atmosféru než střílet ze samopalů obouruč. Projekt, který momentálně nemá název, ale v Hollywoodu se o něm v minulosti mluvilo jako o Godforsaken, má být příběh chlapíka, který strávil značnou část života ve vězení a jeho rodina na něj není moc zvědavá. Když však zemře jeho syn, rozhodne se zbytek svých nejbližších ochránit. Za každou cenu. 

 

Jestli z toho bude pokus o dalších 96 hodin, nebo něco menšího a víc hereckého, zatím nevíme, ale vzhledem ke jménu režiséra jsme tak jako tak zvědaví. Točit bude totiž Jim Mickle. Žádná velká hvězda to není, ale jeho Pachuť pomsty je hodně povedený a chytrý thriller a to samé by se dalo říct i o jeho originální variaci na upírské a postapokalyptické příběhy Země kůlů. Mickle už za sebou pár dobrých filmů zkrátka má a je fajn, že dostává šanci posunout se k větším věcem. Navíc v obou zmíněných kouscích ukázal, že umí pracovat s mlčenlivými drsňáky, které okolnosti donutí dělat ošklivé věci, takže můžeme začít pomalu doufat, že se nám tu rodí něco, co by mohlo stát za to. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace