Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Angelina Jolie a královna detektivek


ikona
Mr. Hlad
Zahraje si oscarová hvězda v nové adaptaci jednoho z nejslavnějších příběhů Agathy Christie?  

Kenneth Branagh byl dlouho považován především za experta na Shakespeara a klasiku vůbec. Jeho Hamlet nebo Frankenstein jsou hodně povedené kousky, ale v posledních letech se věnuje trošku jiným filmům. Má za sebou prvního Thora, propadák Jack Ryan: V utajení i povedenou Popelku. A teď chystá novou adaptaci legendární detektivky Agathy Christie Vražda v Orient Expresu. Pokud jste ji nečetli a nemáte to v plánu, zkuste minimálně film Sidneyho Lumeta, kde se jako Hercule Poirot představil Albert Finney a pátral tu, kdo ve slavném vlaku ubodal tajemného muže. 

 

V klasice z roku 1974 se vedle Finneyho objevili třeba i Sean Connery, Anthony Perkins, Lauren Bacall, Vanessa Redgrave nebo Ingrid Bergman a vypadá to, že Branagh by podobně lahůdkové obsazení měl taky rád k dispozici. Poirota si zahraje on sám a teď do jedné z dalších rolí láká Angelinu Jolie. Ta v poslední době stojí sice radši za kamerou a momentálně stříhá First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers, ale podobný ansámblový projekt by jí nejspíš v diáři moc času nezabral a navíc se dá očekávat, že půjde o hodně sledovaný a ambiciózní film. S Branaghem sice ještě dohodnutá není, ale snad se brzy dozvíme, jestli se na ni máme těšit, nebo dorazí jiná superhvězda. Scénář napsal Michael Green, který má na kontě i druhého Blade Runnera a s premiérou se zatím počítá na podzim 2017. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace