Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na co do kina: 10 originálních červnových filmů


ikona
KarelR
tržby
Rock, Gosling, Clooney... a hovězina z Pattaye! 

Na kina útočí jedna popcornovka za druhou, pořád ale zbývá dost místa na neznačkové projekty. Něčím nás zásobují Dánové, něčím Francouzi a něčím stará dobrá Amerika. Co by v červnu mohlo zaujmout nejvíc?

2. června

Dcera čarodějky

Hra o trůny dopřála zelenou řadě projektů a nejspíš mezi ně patří i Dcera čarodějky. Tahle dánská fantasy je sice napůl pohádková a prý celkem průměrná, pár diváků si ale určitě najde.

 

Komuna

Po Honu se asi dalo jen klesat, takže má Thomas Vinterberg právo na slabší kousek. Komuna podle všeho není moc peckoidní, pořád se ale jedná o solidní severské drama, kterému nechybí řízný černý humor ani pár nosných morálních dilemat.

 

Správní chlapi

Shane Black je zpátky s možná nejzábavnějším filmem roku. Jistě, řada fórů se proflákla už v trailerech a příběh je o něco zamotanější, než by bylo záhodno. Gosling i Crowe ale jedou jako zběsilí a výsledek rozhodně stojí za to!

 

Vzkaz v láhvi

Oddělení Q potřetí a možná nejlépe? Hrdinové Adlera-Olsena se vrací v další výživné kriminálce, kterou chválí Rimsy i kupa lidí na ČSFD. Pokud vás tedy braly minulé dva díly (Žena v kleci a Zabijáci), nemáte se čeho bát.

 

9. června

Oslněni sluncem

Rádi byste si vyrazili do Itálie, ale investujete letos jinam? Jako malá záplata vám snad poslouží (skoro?)erotické drama s Dakotou Johnson, Ralphem Fiennesem nebo Tildou Swinton. Energie má podle všeho na rozdávání a v Americe sbírá jednu pochvalu za druhou. Tak jen pozor na to, že to je spíš festivalovka než klasický mainstream.

 

Realita

Quentin Dupieux je tu s další podivností, tentokrát přísně lynchovskou. Realita je sice dva roky stará, má ale hodně spokojené reakce a provází ji pověst filmu, ve kterém se spolehlivě ztratíte. Pokud vás tedy lákají surreálné francouzské úlety, máte se na co těšit.

 

16. června

Centrální inteligence

Jo, řvoucí Kevin Hart není zrovna tahák do kina, Rock jako agent CIA to ale bohatě vyvažuje. Centrální inteligence se nicméně začíná chlubit veleprůměrnými ohlasy, takže kino pořádně zvažte. O moc víc než fajn hrdiny podle Hlada nedostanete.

 

30. června

Hra peněz

Imf už na "Clooneyho na Wall Street" vyrazil a dává palec dolů, další ohlasy ale tak špatné nejsou. Pořád tak máme šanci na dobré drama, po kterém by se režisérská kariéra Jodie Foster mohla začít brát vážně.

 

Než jsem tě poznala

Terminátorem khaleesi neprorazila, tak to zkouší přes červenou knihovnu. První ohlasy naznačují, že si fanynky knižní předlohy spokojeně popláčou, jinak ale Než jsem tě poznala díru do světa neudělá. Na rande nicméně cajk.

 

Pařba v Pattayi

Po dvou dílech Fakjů pane učiteli to přes hrubozrnnou blbinu zkoušejí Francouzi. Nikdo zatím netuší, jestli to klapne nebo ne, dabing traileru je ale správně bizarní, takže by to klidně mohl být menší hit.

 

Co jste si vybrali z červnové nabídky? Pochlubte se v diskuzi a nashle v červenci!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace