Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Spideyho proti tornádům


ikona
Mr. Hlad
sam raimi
Režisér Spider-Mana a Evil Dead Sam Raimi chystá zlodějský thriller, kde hrdinům zatopí pekelné počasí 

Sam Raimi patří mezi režiséry, od nichž bychom rádi viděli filmy častěji. Autor trilogie Evil Dead a Spider-Mana naposledy natočil rodinnou fantasy Mocný vládce Oz, která nebyla špatná, ale asi bychom hledali jen těžko někoho, kdo by ji nutně chtěli vidět znovu. Raimi se ale však motá kolem projektu, který je pro něj papírově ideální a mohl by se u něj vyřádit jako za starých časů. 

 

Zlodějský thriller Stormfall by se měl točit okolo loupeže, kterou spolu vymyslí a provedou hrdina a jeho stárnoucí mentor. Oba ovšem zjistí, že když jde o prachy, může jít staré přátelství do háje zatraceně rychle. A aby toho nebylo málo, svou loupež se rozhodnou provést v době, kdy v okolí řádí celá série tornád. Zní to jako kombinace dvou žánrů, které Raimi umí. Na jedné straně bychom mohli dostat mrazivé drama založené na postavách, jakým byl jeho Jednoduchý plán, na druhé se může režisér pořádně vyblbnout, protože s tornády je sranda vždycky. Raimi je u celého projektu zainteresovaný zatím jen jako producent a momentálně se hledá scenárista, šeptá se ale, že by se mohl postavit i za kameru. Bylo by na čase…

--- 

Vytáhni v hospodě: Raimi byl jedním z kandidátů na režii Batman navždy. Nakonec si musel na comicsovku počkat až do roku 2002, kdy natočil Spider-Mana. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace