Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Hulka konečně bude vesmírný gladiátor?


ikona
KarelR
hulkmarvelthor
Že by se fanouškům splnil další sen? 

Jak asi víte, Marvel nemůže natočit sólový film s Hulkem. Distribuční práva stále vlastní Universal, který je Disneyovcům jen tak nepředá, a tak se Ruffalův Bruce Banner objevil pouze ve dvou dílech Avengers. Na týmovky se totiž tahle klička nevztahuje. A příští rok ji Marvel obejde tím, že Hulka vecpe do trojky Thora.

 

Epická sci-fi, v níž má bůh hromu zastavit Ragnarok (konec bohů, vesmíru a tak vůbec), se kvůli využití Hulka překopala v klasický buddy movie. Novozélandský režisér Taika Waititi se tak může obrovsky vyblbnout, a podle nejnovějších drbů nás čekají opravdové comicsové hody – Marvel totiž do Thora propašoval adaptaci Hulkovy planety.

Nesmírně populární příběh, v němž je Hulk odeslán do vesmíru a rve se v obří aréně, samozřejmě bude dost osekaný. To hlavní bychom ale dostat měli, takže se připravte na mimozemskou gladiátorskou řež, do níž zasáhne i (holohlavý!) Thor. Celou „krvavou“ show má řídit nevyzpytatelný Grandmaster, jehož si zahraje Jeff Goldblum. A do toho všeho samozřejmě promluví i Hela s tváří Cate Blanchett nebo hromotluk Executioner, jehož si střihne Karl Urban.

 

Dva Avengeři, kteří vynechali Občanskou válku a pátrání po Buckym, si tak dají vlastní mix dvou slavných příběhů. Jste rádi, že Marvel došel k tomuhle kompromisu? Anebo vás podobné kombinování zápletek štve? Dejte vědět v diskuzi, trojka Thora je každopádně čím dál tím našlápnutější.

---

Vytáhni v hospodě: Whedon chtěl Hulka nasměřovat do vesmíru už na konci Avengers: Age of Ultron. Plány na Thor: Ragnarok ale ještě nebyly definitivní, takže se udělal kompromis a Hulk jen letí po obloze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace