Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars: Rogue One se vrátí před kamery


ikona
KarelR
star wars
Nové Star Wars mají problémy. Anebo ne? 

Vzpomínáte si, jak se před pár týdny řešily přetáčky Suicide Squad? Zlé jazyky tvrdily, že se do celého filmu cpe humor, protože vážný duel Batmana se Supermanem neurval miliardu, jen aby se ukázalo, že byli Warneři s filmem spokojení a pouze mu dopřávali větší akční finále. No a teď tu máme další várku drbů, tentokrát o Star Wars: Rogue One.

Co přesně koluje po netu? Populární "zákulisní zdroje" tvrdí, že se film moc nelíbil testovacímu publiku a že ho čekají čtyři týdny letních přetáček. V reálu to nejspíš znamená, že se jde něco dotáčet podle dávno nachystaného plánu (tvrdí to Disneyovci a Marvel takhle pracuje pořád), jelikož se ale jedná o Star Wars, je kolem toho tradiční haló.

 

Rogue One se samozřejmě může proměnit v nepodařeného parazita na původní trilogii (Edwardsovu Godzillu ostatně moc nemusíme). Do premiéry ale pořád zbývá půl roku a všechny hotové triky jsme zřejmě viděli v teaseru, takže je na nějakou paniku trochu brzy...

---

Vytáhni v hospodě: Bude součástí dotáček i cameo mladého Hana Sola? Můžete se začít sázet...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace