Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kingsmani mají další superhvězdy


ikona
Mr. Hlad
jeff bridgeskingsmanmatthew vaughn
V pokračování akčního nářezu se objeví nejen další držitel Oscara a kultovní herec, ale i totální hudební legenda 

Kingsmani byli jedním z těch filmů, kde vyšlo naprosto všechno. Milovali ho kritici, utržil pětinásobek svého rozpočtu a navíc byl jednoduše dobrý. Když se vám povede něco takového, je jasné,  že v Hollywoodu budete mít dveře otevřené pro sequel, ale hlavně nebude problém do něj nalákat spoustu hvězd. Kingsman: The Golden Circle dorazí do kin příští rok v létě a Eggsy se tu vydá do Ameriky, aby se připojil k tamní organizaci zvané Statesman v boji proti záporačce s tváří Julianne Moore. Krom Tarona Egertona se vrátí i Sophie Cookson s Markem Strongem a s velkou pravděpodobností i Colin Firth.

 

Matthew Vaughn ale nabral i spoustu nováčků. Pro Statesmany bude makat Halle Berry, objeví se charismatický Pedro Pascal a jedním z nových hrdinů by měl být i kovboj-gentleman, což byla role, kterou jsme tak nějak automaticky přisuzovali Channing Tatumovi. Teď se ale situace mění, protože ve druhých Kingsmanech uvidíme oscarovou hvězdu, jíž by tahle poloha sedla možná ještě lépe. Dorazí Jeff Bridges. Legendární Dude a si pár westernů vyzkoušel s celkem velkým úspěchem a v Opravdové kuráži byl vyloženě lahůdkový. Tak uvidíme, každopádně jeho účast, kterou oznámil stylovým posterem podobně jako jeho kolegové, rozhodně vítáme s nadšením. A kdyby vám nestačil Bridges, tak dorazí i Elton John. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace