Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Garfield dostane další šanci


ikona
Mr. Hlad
garfield
Nejlínější kocour na světě to znovu zkusí v kinech. A tentokrát u toho bude i sám jeho tvůrce.  

Myslím, že každý člověk se dřív nebo později dostane do fáze svého života, kdy se začne ztotožňovat s kocourem Garfieldem. Pokud znáte jeho comicsy, víte, že s ním sice sranda je, rozhodně však nejde o sympaťáka. Jestliže jste ho ale viděli jen hraných filmech, máte nejspíš dost zkreslenou představu o tom, co je zač a proč je tak populární. Dva celovečeráky, v nichž ho nadaboval Bill Murray, byly přinejlepším průměrné a navíc určené hlavně dětem. Osobně jsem rád, že jsme se trojky nedočkali, Garfield se ale nejspíš přeci jenom vrátí.

 

V plánu je totiž animák. Práva od autora comicsu Jima Davise odkoupila společnost Alcon Entertainment, ale Davis má na všechno dohlížet jako výkonný producent. Vzhledem k tomu, že comics vychází od roku 1978 a už vyšlo více než 2500 příběhů, je z čeho brát a studio se netají tím, že by rádo nastartovalo novou sérii. Produkci dostal na starost John Cohen, jenž má na kontě aktuální Angry Birds, ale i Já, padouch a rozhodně ví, jak udělat rodinný hit. Teď tedy musíme doufat, že s pomocí Davise z toho nakonec bude i film, který si užijí fandové. Po těch dvou hraných blábolech s CGI kocourem by si ho zasloužili. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace