Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o lístky na výstavu Davida Cronenberga


ikona
Mr. Hlad
soutěž
Chcete zadarmo na pražskou výstavu věnovanou jednomu z největších filmařů všech dob? Není problém.  

Většina z nás zná Kanadu především jako zemi hokejistů a rodiště x-menovského Wolverina, ale pochází odtud i pár zajímavých filmařů. A ten nejzajímavější je nejspíš David Cronenberg. Osobitý režisér má na svém kontě kultovní nechuťárny jako Moucha, Scanner nebo Videodrome, ale třeba i gangsterku Východní přísliby, drsné drama Dějiny násilí a psychologickou Nebezpečnou metodu. A to zdaleka není všechno. Cronenberg píše scénáře, hraje ve filmech svých kolegů, je autorem románu Konzumárium a vypadá jako člověk, který by z fleku mohl hrát padoucha v bondovkách. 

 

Až do 17. července probíhá v Praze výstava věnovaná jeho životu a dílu. V domě U kamenného zvonu na Staroměstském náměstí na vás čeká spousta Cronenbergových kreseb, návrhů, soch, rekvizit i unikátních filmových záběrů a k vidění budou samozřejmě i jeho filmy. Pokud byste se na výstavu David Cronenberg: Evolution chtěli podívat zadarmo, máte šanci, zasoutěžíme si totiž o 5x2 lístky. Jestli je chcete, pošlete nám odpovědi na dvě jednoduché otázky.

Zajímalo by nás, za který film získal režisér Zvláštní cenu poroty na festivalu v Cannes a který jeho film se na výstavě promítá v květnu nejčastěji.

Na druhou otázku najdete odpověď na webu výstavy.

Odpovědi nám posílejte do pátku 27. května do 23:59 na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Soutěž Cronenberg. Vítěze budeme kontaktovat. 

Hodně štěstí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace