Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Padouch pro Spideyho, hvězdy pro Thora


ikona
Mr. Hlad
karl urbanmarvelmichael keatonspider-manthor
Kdo se postaví proti Peteru Parkerovi? A jaké hvězdy se objeví po boku boha hromu a naštvaného Hulka?  

Třetího Kapitána Ameriku jsme viděli, Doctor Strange dorazí za pár měsíců a v Marvelu mají teď plné ruce práce s filmy pro příští sezónu. Samozřejmě je řeč o Spideym a třetím Thorovi. Spider-Man: Homecoming dorazí v létě 2017 a jsme na něj docela zvědaví. Nejen proto, že Tom Holland se v Občanské válce předvedl v hodně dobrém světle a že spolu s ním přijde i Robert Downey Jr., ale i kvůli tomu, že nejspíš dostaneme zajímavého záporáka. Toho by si totiž mohl zahrát Michael Keaton. Zpráva o jeho účasti se objevila už před pár týdny, pak to ale vypadalo, že dohoda padla. Teď je však bývalý Batman zpátky ve hře a vyjednávání je prý už ve finální fázi. Keatona rozhodně uvidíme rádi, koho si zahraje, však zatím není jisté. Ve Spideym by se měl podle všeho objevit Vulture, génius, jenž umí s pomocí speciálního obleku létat, ale záporáků bude nejspíš víc.

 

Kolem Thor: Ragnarok se také dějí zajímavé věci. Thor tu spolu s Hulkem bude dělat bordel napříč vesmírem a bránit jim v tom má Cate Blanchett, oficiálně potvrzená jako bohyně smrti Hela. Nakonec se vrátí i Anthony Hopkins a pochopitelně i Tom Hiddleston a Idris Elba, za pozornost však stojí i nové tváře. Kromě Tessy Thompson z Creeda, která se promění ve slavnou Valkýru, totiž dorazí i Jeff Goldblum a Karl Urban. Hvězda Dne nezávislosti a Jurského parku si zahraje postavu jménem Grandmaster. Má jít o nesmrtelnou bytost, která má dost společného s kameny Infinity Stones, na něž si brousí zuby Thanos, a jde o hodně schopného manipulátora. Bývalý Soudce Dredd Urban si zase střihne bouchače jménem Skurge, jenž si říká The Executioner. Ten miluje záporačku Enchantress, rád se ohání obří sekyrou a v comicsech se přidal na stranu klaďáků a pomohl zdržet Ragnarok. Každopádně jde o dost zajímavá jména, kvůli nimž stojí za to začít se těšit. A doufat, že se v listopadu 2017 nebude opakovat omyl s Temným světem.

---

Vytáhni v hospodě: V Black Pantherovi by se mohl objevit i John Boyega z nových Star Wars. Marvel se s tím holt nepáře!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace