Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Jaké jsou hranice mezi comicsovými vesmíry?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
M.a.t.t.> Bolo to rovnako blbe, to krv nedorovna :))
354518
[b]M.a.t.t.>[/b] Bolo to rovnako blbe, to krv nedorovna *:))*
0 0
reagovat

winnie_the_pooh

Tak když imf napíše o Civil War téma na 26 000 znaků, nemáme v životě šanci to dorovnat něčím jiným :D

Co se týče dojmů, ty se píšou k výraznejm nebo velkejm filmům, letos zatím byly k Revenantovi, Osmi hrozným, Deadpoolovi, Bohům Egypta, Ave Caesar!, Batman vs. Superman, Ulici Cloverfield 10, Knize džunglí, Lovci, Kapitánu Amerikovi a X-Menům. To máš 11 filmů, z toho 4 comicsový, takže cca třetina. Fakt mi to nepřijde jako moc, do konce roku máš už jenom 3 comicsovky a zbytek bude jinej. Třeba loni jsme dojmy dávali 26x, z toho byly comicsový jenom 4x.

Jak říkám, celý je to tím, že se kliká na nejvýraznější věci a to kolem se dost ignoruje. Asi jako se nadává na to, že jsou v kinech akorát comicsový filmy a sequely, a přitom v letošních 350 filmech dostaneme jenom 7 comicsáren a nějakejch 30 pokračování. 8)
354508
Tak když imf napíše o Civil War téma na 26 000 znaků, nemáme v životě šanci to dorovnat něčím jiným *:D* Co se týče dojmů, ty se píšou k výraznejm nebo velkejm filmům, letos zatím byly k Revenantovi, Osmi hrozným, Deadpoolovi, Bohům Egypta, Ave Caesar!, Batman vs. Superman, Ulici Cloverfield 10, Knize džunglí, Lovci, Kapitánu Amerikovi a X-Menům. To máš 11 filmů, z toho 4 comicsový, takže cca třetina. Fakt mi to nepřijde jako moc, do konce roku máš už jenom 3 comicsovky a zbytek bude jinej. Třeba loni jsme dojmy dávali 26x, z toho byly comicsový jenom 4x. Jak říkám, celý je to tím, že se kliká na nejvýraznější věci a to kolem se dost ignoruje. Asi jako se nadává na to, že jsou v kinech akorát comicsový filmy a sequely, a přitom v letošních 350 filmech dostaneme jenom 7 comicsáren a nějakejch 30 pokračování. *8)*
winnie_the_pooh
0 0
reagovat

KarelR

Tak trailery jsem nebral v potaz, to je jasný. A u článků jsem psal 70 - 80 %, ne 80 - 90 % ;) Ale uznávám, že by bylo přesnější nepočítat to na kvantitu-počet článků, ale na jejich obsah. Je rozdíl, když Hlad napíše jeden nebo dva odstavce o Stathamovi doplněný velkou fotkou, než když celá redakce píše první dojmy (vesměs ke komiksovým filmům - X-Men, CapA, BvS, na "normální" film si ani nevybavuju, vlastně jo - Jungle Book, ale asi jako jediný) nebo ty nebo IMF napíšete obsáhlý články právě ke komiksům. To neznamená, že ty články jsou nekvalitní, často i naopak, ale všeho moc prostě škodí.

A když už jsme u toho, doufám že budou první dojmy (krom Warcraftu, který je asi jasný) taky k Nice Guys 8)
354496
Tak trailery jsem nebral v potaz, to je jasný. A u článků jsem psal 70 - 80 %, ne 80 - 90 % *;)* Ale uznávám, že by bylo přesnější nepočítat to na kvantitu-počet článků, ale na jejich obsah. Je rozdíl, když Hlad napíše jeden nebo dva odstavce o Stathamovi doplněný velkou fotkou, než když celá redakce píše první dojmy (vesměs ke komiksovým filmům - X-Men, CapA, BvS, na "normální" film si ani nevybavuju, vlastně jo - Jungle Book, ale asi jako jediný) nebo ty nebo IMF napíšete obsáhlý články právě ke komiksům. To neznamená, že ty články jsou nekvalitní, často i naopak, ale všeho moc prostě škodí. A když už jsme u toho, doufám že budou první dojmy (krom Warcraftu, který je asi jasný) taky k Nice Guys *8)*
KarelR
0 0
reagovat
Prirovnavat serialoveho Daredevila k filmovemu (no ano, je tam Electra :)) ) chce inu davku odvahy :D
354481
Prirovnavat serialoveho Daredevila k filmovemu (no ano, je tam Electra *:))* ) chce inu davku odvahy *:D*
0 0
reagovat
354477
[link="http://static.comicvine.com/uploads/original/11112/111128051/4140924-image.png"]Will[/link]
0 0
reagovat
Godlike> kludne sa to porovnavat moze, pretoze ta Jessica nebola o nic lepsia nez Agenti, len to malo inu kameru. V osmej episode som ju vypol a zvysok nepotrebujem vidiet. Uplne zbytocne natahovane a postavy sa chovali ako kreteni. Ak to ma byt vrchol Marvelovej serialovej produkcie tak je uplne jedno kto to robi. Z DD mi stacili utrzky druhej sezony. Mozno ta prva bola fakt super ale toto sa zaseklo niekde v case Afleckovho DD.
354475
[b]Godlike>[/b] kludne sa to porovnavat moze, pretoze ta Jessica nebola o nic lepsia nez Agenti, len to malo inu kameru. V osmej episode som ju vypol a zvysok nepotrebujem vidiet. Uplne zbytocne natahovane a postavy sa chovali ako kreteni. Ak to ma byt vrchol Marvelovej serialovej produkcie tak je uplne jedno kto to robi. Z DD mi stacili utrzky druhej sezony. Mozno ta prva bola fakt super ale toto sa zaseklo niekde v case Afleckovho DD.
0 0
reagovat

winnie_the_pooh

Jsme v tejdnu, kdy maj premiéru X-Meni a ještě se řešej dozvuky Civil War, ale jestli se máme bavit o číslech:

Od pondělí vyšlo 7 trailerů (0 comicsovejch) a 6 obzorů (0 comicsovejch), v liště rotovalo 16 věcí (6 comicsovejch). To mi nepřijde nikterak tragický.

To, že si někdo kliknul hlavně na těch 6 comicsovejch věcí, a pak má dojem, že tu je 80%-90% článků o comicsech, už je druhá věc... :)
354474
Jsme v tejdnu, kdy maj premiéru X-Meni a ještě se řešej dozvuky Civil War, ale jestli se máme bavit o číslech: Od pondělí vyšlo 7 trailerů (0 comicsovejch) a 6 obzorů (0 comicsovejch), v liště rotovalo 16 věcí (6 comicsovejch). To mi nepřijde nikterak tragický. To, že si někdo kliknul hlavně na těch 6 comicsovejch věcí, a pak má dojem, že tu je 80%-90% článků o comicsech, už je druhá věc... :)
winnie_the_pooh
0 0
reagovat
fr3ak má někdy pravdu? :o
354471
[b]fr3ak[/b] má někdy pravdu? *:o*
0 0
reagovat

fr3ak

Pointa je ale taková, že fr3ak má pravdu :)
Stačí se podívat trochu níž, co tu postnul Robur...drtivá většina (tj. 70-80 %) článků se tu zaobírá komiksama. A je to trochu otravný ;)
354470
Pointa je ale taková, že [b]fr3ak[/b] má pravdu *:)* Stačí se podívat trochu níž, co tu postnul [b]Robur[/b]...drtivá většina (tj. 70-80 %) článků se tu zaobírá komiksama. A je to trochu otravný *;)*
fr3ak
0 0
reagovat
Agenti fakt po první polovině první série začali vstoupat. A aktuální třetí řada mě opravdu bavila nejvíc. Na víc ABC by Agenti už dávno poslala pod zem kdyby se jim nevyplatili. Ale víte co se říká. "Je důležité míti Marvel."
354464
Agenti fakt po první polovině první série začali vstoupat. A aktuální třetí řada mě opravdu bavila nejvíc. Na víc ABC by Agenti už dávno poslala pod zem kdyby se jim nevyplatili. Ale víte co se říká. "Je důležité míti Marvel."
0 0
reagovat

Agenti

jinak agenti byli naprosto sračkoidní v první sezóně, právě to, že upustili od filmů jim to dost pomohlo, podle mě je to omezování z obou stran trapné, pokud na tom nepracuje stejný tým...
354454
jinak agenti byli naprosto sračkoidní v první sezóně, právě to, že upustili od filmů jim to dost pomohlo, podle mě je to omezování z obou stran trapné, pokud na tom nepracuje stejný tým...
Agenti
0 0
reagovat

Agents of SHIELD

Agenti mě hodně baví a jejich propojení s filmovým vesmírem bych si moc přál. Kvalita seriálu podle mě od druhé půlky první série jen stoupá a popravdě si myslím, že by Marvel udělal jedině dobře, kdyby se tým Coulsona společně s Daisy objevil ve třetích Avengers a ona pak v Inhumans. ;)
354448
Agenti mě hodně baví a jejich propojení s filmovým vesmírem bych si moc přál. Kvalita seriálu podle mě od druhé půlky první série jen stoupá a popravdě si myslím, že by Marvel udělal jedině dobře, kdyby se tým Coulsona společně s Daisy objevil ve třetích Avengers a ona pak v Inhumans. *;)*
Agents of SHIELD
0 0
reagovat

TedGeorge

Porovnáváš tu naprosté kraviny. Do KFC a mekáče sice nechodím (mám rád normální stravu), ale kdyby k tomu došlo, tak si samozřejmě budu stěžovat, když dostanu něco jiného, než za co si zaplatím - ty snad ne?
Ale pokud přistoupím na tvoji postiženou logiku, tak ti musím bohužel konstatovat, že bych si těžko objednával stále dokola Twister menu, protože by se mi to (překvapivě) omrzelo a začal bych to nesnášet, ale i přesto bych jim rozhodně nenadával, když ho připraví správně.

Stejně jako v této diskuzi na nic nenadávám - nebo snad ano?

A když tu teď spolu kecáme jako staří kámoši, tak se ještě jednou ptám odkud jsi vzal, že mi vadí články s třžbami?
354447
Porovnáváš tu naprosté kraviny. Do KFC a mekáče sice nechodím (mám rád normální stravu), ale kdyby k tomu došlo, tak si samozřejmě budu stěžovat, když dostanu něco jiného, než za co si zaplatím - ty snad ne? Ale pokud přistoupím na tvoji postiženou logiku, tak ti musím bohužel konstatovat, že bych si těžko objednával stále dokola Twister menu, protože by se mi to (překvapivě) omrzelo a začal bych to nesnášet, ale i přesto bych jim rozhodně nenadával, když ho připraví správně. Stejně jako v této diskuzi na nic nenadávám - nebo snad ano? A když tu teď spolu kecáme jako staří kámoši, tak se ještě jednou ptám odkud jsi vzal, že mi vadí články s třžbami?
TedGeorge
0 0
reagovat

Godlike

:+
354446
*:+*
Godlike
0 0
reagovat

fr3ak

To je jako kdyby si každej pátek už x let chodil jíst do KFC. Vždycky by si do sebe naházel Twister menu. Každou xtou návštěvu by si šel, a obsluze by sis stěžoval na špatné hranolky, nedostatečně udělaný kuřecí kousky v twisteru, nebo teplou colu. Právo na názor ti nikdo nebere. Občas je ten názor dokonce vyžadován. Ale ta otázka, proč nejdeš prostě o 50 metrů dál a nežereš v mekáči (když už nemáš prachy na Kolkovnu) se nabízí. A nelze se tu divit, že na tebe obsluha nadává a v soukromí tě označuje jako penis (akorát vulgárněji). Ale to bude asi chyba těch chudáků přípravujících ti obsah. Vždyť oni musí počítat s tím, že se nažereš standardně dobře a nadáváš akorát každej druhej tejden.
354445
To je jako kdyby si každej pátek už x let chodil jíst do KFC. Vždycky by si do sebe naházel Twister menu. Každou xtou návštěvu by si šel, a obsluze by sis stěžoval na špatné hranolky, nedostatečně udělaný kuřecí kousky v twisteru, nebo teplou colu. Právo na názor ti nikdo nebere. Občas je ten názor dokonce vyžadován. Ale ta otázka, proč nejdeš prostě o 50 metrů dál a nežereš v mekáči (když už nemáš prachy na Kolkovnu) se nabízí. A nelze se tu divit, že na tebe obsluha nadává a v soukromí tě označuje jako penis (akorát vulgárněji). Ale to bude asi chyba těch chudáků přípravujících ti obsah. Vždyť oni musí počítat s tím, že se nažereš standardně dobře a nadáváš akorát každej druhej tejden.
fr3ak
0 0
reagovat
Agenti se po rozpačitém startu přerodili ve výbornou podívanou :+

fr3ak
Fakt je tak těžké nerozkliknout články s názvy jako:
Jaké jsou hranice mezi comicsovými vesmíry?
Kdo bude řídit comicsárny od DC?
První dojmy: X-Men: Apokalypsa
Dostane Harley Quinn sólovku?
Black Panther shání herecké posily
Co bude po Občanské válce?
Vždyť je evidentní o čem jsou. Ještě je tam vševypovídající fotka. Nechceš to číst, nečti to, How hard is that?
354444
Agenti se po rozpačitém startu přerodili ve výbornou podívanou *:+* [b]fr3ak[/b] Fakt je tak těžké nerozkliknout články s názvy jako: Jaké jsou hranice mezi comicsovými vesmíry? Kdo bude řídit comicsárny od DC? První dojmy: X-Men: Apokalypsa Dostane Harley Quinn sólovku? Black Panther shání herecké posily Co bude po Občanské válce? Vždyť je evidentní o čem jsou. Ještě je tam vševypovídající fotka. Nechceš to číst, nečti to, [link="https://www.youtube.com/watch?v=u6drXW0qy5s"]How hard is that?[/link]
0 0
reagovat
Nesrovnává se tu Netflix s Agentama ze Shiledu a Flashem, že ne...
354443
Nesrovnává se tu Netflix s Agentama ze Shiledu a Flashem, že ne...
0 0
reagovat

Sweat55

To prave nie je pravda, ako aj pise Bobby6killer, Agenti su super a za seba poviem, ze v druhej serii nasli svoju tvar, ktoru si uz neustale drzia. Tomu hatu od imfa vobec nechapem a vobec mi nie je jasne, preco by si ABC drzala uz 4 sezony tak "tragicky serial s mizernymi ratingami". DC tvorbu sice momentalne nesledujem, ale taktiez mi pride ze aj kritika na nu je prehnana. Skor by som povedal ze aj podla vseobecnych reakcii si serialova marvelovska a DC tvorba drzi uroven (a nejake zabomysie vojny, kto je z nich lepsi sa mi riesit nechce)
354441
To prave nie je pravda, ako aj pise Bobby6killer, Agenti su super a za seba poviem, ze v druhej serii nasli svoju tvar, ktoru si uz neustale drzia. Tomu hatu od imfa vobec nechapem a vobec mi nie je jasne, preco by si ABC drzala uz 4 sezony tak "tragicky serial s mizernymi ratingami". DC tvorbu sice momentalne nesledujem, ale taktiez mi pride ze aj kritika na nu je prehnana. Skor by som povedal ze aj podla vseobecnych reakcii si serialova marvelovska a DC tvorba drzi uroven (a nejake zabomysie vojny, kto je z nich lepsi sa mi riesit nechce)
Sweat55
0 0
reagovat
Mě osobně mrzí, že nezapojí Daredevila, JJ nebo Luka Cage do svého světa. Daredevil a Spidey by byli skvělý na velkém plátně.

DC seriály a DC filmy se odehrávají v jiných alternativních vesmírech, nic složitého a vlastně je to docela dost dobrá výmluva na to proč to nepropojovat.
354440
Mě osobně mrzí, že nezapojí Daredevila, JJ nebo Luka Cage do svého světa. Daredevil a Spidey by byli skvělý na velkém plátně. DC seriály a DC filmy se odehrávají v jiných alternativních vesmírech, nic složitého a vlastně je to docela dost dobrá výmluva na to proč to nepropojovat.
0 0
reagovat

DC seriály

proč shazovat DC seriály? v rámci žánru patří k tomu nejlepšímu a Flashovi se vyrovná jen Daredevil, i Jessica Jones byla přijata vlažně mezi diváky... AOS a zbytek vlastně je tragický... první dvě řady Arrow patří k těm nejlépe hodnoceným, DC má Flashe a pak tam je stále ve velkou fan base Arrow, LOT, Supergirl... Gotham si vede dobře a brzy na AMC bude největší seriálová pecka Preacher... svoboda tvůrcům právě pomáhá...

Marvel si vzal hodně velké sousto a proto ta jejich TV produkce vypadá tak tragicky, mají velký poklad v Netflixu
354438
proč shazovat DC seriály? v rámci žánru patří k tomu nejlepšímu a Flashovi se vyrovná jen Daredevil, i Jessica Jones byla přijata vlažně mezi diváky... AOS a zbytek vlastně je tragický... první dvě řady Arrow patří k těm nejlépe hodnoceným, DC má Flashe a pak tam je stále ve velkou fan base Arrow, LOT, Supergirl... Gotham si vede dobře a brzy na AMC bude největší seriálová pecka Preacher... svoboda tvůrcům právě pomáhá... Marvel si vzal hodně velké sousto a proto ta jejich TV produkce vypadá tak tragicky, mají velký poklad v Netflixu
DC seriály
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se