Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gangsterský filmový kvíz už dnes v 19:00!


ikona
Mr. Hlad
kvíz
Přijďte si zasoutěžit do kina Aero a změřit síly s dalšími filmovými fanoušky v kvízu plném gangsterů a mafiánů 

Máte pocit, že filmům rozumíte víc než průměrní diváci a fandové? Jestli jo, tak je možná na čase zkusit změřit síly s každým, kdo si o svých znalostech a schopnostech myslí to samé. V pondělí 23. května v 19:00 se v pražském kině Aero bude konat velký filmový kvíz. Tam dostanete šanci předvést, co všechno víte, tušíte, nebo alespoň zvládnete uhádnout. Tématem budou gangtsterky, takže se těšte na spoustu otázek spojených s filmy o mafiánech, zabijácích, organizovaném zločinu a podobně.

 

Celkově vás čeká padesát otázek, některé budou textové, u jiných dojde na videoukázky, které vám dají možnost předvést vaše znalosti v plné šíři. Ti nejúspěšnější se můžou těšit nejen na věčnou slávu a respekt (nebo nenávist) poražených, ale samozřejmě i na zajímavé filmové ceny. Zápisné je 50,- Kč a svoje týmy, které můžou mít maximálně čtyři členy (pokud vám nechybí sebevědomí, klidně to zkuste sólo), přihlašujte na mailu info@kinoaero.cz. Pokud si chcete zasoutěžit, rozšířit si obzory nebo nasbírat tipy na dobré filmy, určitě doražte. Celý kvíz boudou mít v režii Cival s Mr. Hladem a slibují, že se pokusí nic nepokazit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace