Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Statham proti pravěkému žralokovi


ikona
Mr. Hlad
jason stathammeg
Jason Statham už lidi mlátit nechce. V dlouho odkládaném projektu si to rozdá se samotným megalodonem.  

Akční žánr je v úpadku a hvězd je čím dál míň. Vlastně by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Jason Statham se ale pořád snaží kopat lidi do ksichtu celkem pravidelně a jeho malé filmy jsou celkem fajn. No… možná to přeceňuji, ale konkurence zkrátka není. Letos v létě ho uvidíme v Mechanic: Resurrection, kde se s ním sejdou i Michelle Yeoh, Jessica Alba nebo Tommy Lee Jones, ale zdá se, že se konečně začíná probouchávat z béček k větším projektům. Vrátí se totiž v osmém Rychle a zběsile a teď dostal hlavní roli v připravovaném akčním sci-fi Meg, filmu, kolem něhož se motali Guillermo del Toro, Eli Roth, Jan de Bont a teď ho má točit tvůrce Lovců pokladů Jon Turtletaub.

 

A Stathama tu čeká bitka s megalodonem. Na tohohle obřího pravěkého žraloka narazí posádka čínské vědecké stanice a skončí kvůli němu na dně Mariánského příkopu. Šéfka celého projektu Zhang Suyin se rozhodne najmout Jonase Taylora, zkušeného potápěče a experta na záchranné operace, aby její lidi dostal zpátky nad hladinu. A Taylor souhlasí, s potvorou, o jejíž existenci roky přesvědčoval celý svět, má totiž nevyřízené účty. Knižní předloha Steva Altena má hromadu fanoušků a Warneři věří, že jich spousta přijde i do kina. Na rozpočtu by neměli šetřit (mluví se o 150 milionech dolarů) a kvůli čínskému trhu naverbovali do další role Fan Bingbing, asi největší asijskou hereckou hvězdu současnosti. Jestli to bude stačit, zjistíme v březnu 2018. Pokud tenhle projekt zase někdo neodpíská. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace