Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #349 o Capitainovi a Sašovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jaká divočina se může dít ve vesmíru? Co všechno jste v Občanské válce přehlédli? A co dělá Alexander Hemala?  

Nejvypláchnutější výplach

Reklama týdne
Výplach na MovieZone děláme už více než šest let a za tu dobu se do něj dostalo jen minimum českých věcí. Ne že bychom proti nim něco měli, ale těch povedených kousků je zkrátka míň než dobrých filmů Tomáše Magnuska. Avšak jsou. Ty české věci, ne ty filmy pochopitelně. Teď to dokazuje stylová reklama na věc, kterou si můžete koupit tady a o které tu nic nenapíšu, abych vám nezkazil překvapení z toho, co majitel jednoho z nejslavnějších českých hlasů propaguje. Dobrá práce!

Warcraft týdne
Warcraft se blíží. A pořád si nejsme úplně jistí, jestli to bude dobrý film. Každopádně fandové natěšení jsou a do kina na to nejspíš vyrazí, i kdyby z toho nakonec vylezlo něco, co by se dalo srovnat s Troškovými Strašidly. Zatím ale musíme všichni doufat a věřit. A ti kreativnější si můžou dělat vlastní trailery s grafikou ve stylu onlineovky World of Warcraft. Jen by k tomu možná měli příště vybrat trochu zajímavější hudbu.

 

Výplata týdne
Captain America nastoupil do služby během druhé světové války, na jejím konci ale skončil v ledu, ze kterého ho rozmrazili až v roce 2011. Dál to znáte. Někdo si ale dal tu práci, že spočítal, kolik americká armáda Stevu Rogersovi dluží. Konec konců, celý šestašedesát let byl jejím členem, takže prachy si zaslouží, ne? V roce 1945 dostávali vojáci sloužící kratší dobu než dva roky 1984 dolarů za rok, pokud – jako Cap – prošli speciálním výcvikem. Se stoupajícím počtem odsloužených let se výplata zvyšovala a když se do toho započítá inflace, dluží armáda Prvnímu Avengerovi 3 154 619,52 dolarů. A co je na tom nejlepší? Skutečná armáda se k celé situaci taky vyjádřila a tvrdí, že kdyby Steve Rogers skutečně porazil Red Skulla a pak byl přes šedesát let zmrazený, na peníze by nárok rozhodně měl.

 

Titulky týdne
Impérium vrací úder patří mezi ty filmy, které moc vylepšení nepotřebují. Vlastně skoro žádné, přesto se najdou lidé, kteří se pokouší se v nich malinko pohrabat a doufají, že to dobře dopadne. Tentokrát se to povedlo. Kurt Rauffer se totiž nerozhodl vylepšovat film, ale úvodní titulky. Těm dal hodně bondovský feeling, použil song Spectre, který pro poslední bondovku natočili Radiohead, ale do filmu se nedostala a výsledek stojí za to.

 

Kaskadéři týdne
Bratři Russoové zvládli natočit dvě prvotřídní marvelovky a jejich práce je evidentně baví. A akční scény taky. Pokud to jde, zkouší je dělat co možná nejvíc věcí bez počítačů a využívají kaskadéry a tentokrát si k nim navíc přizvali dvojici Chad Stahelski a David Leitch. Tihle pánové natočili Johna Wicka a v Hollywoodu patří mezi ty nejlepší. Takže se na blbnutí při akci před kamerou 
podívejte, stojí to za to.

 

Vesmír týdne
To si takhle Luc Bergeron sedl a řekl si, že by bylo fajn sestříhat supervideo z těch nejlepších filmů a scén odehrávajících se ve vesmíru. A smíchal dohromady Vetřelce, Marťana, Gravitaci, Star Wars, Star Trek, Strážce galaxie, 2001: Vesmírnou odyseu a pár dalších. Zkusil tomu dát trošku příběh o tom, jak se mezi hvězdami všechno podělá a výsledek si můžete pustit sami. A za mě dobrý. Hodně.

Upřímný trailer týdne
Upřímné trailery sem dávám dost nerad, humor téhle party mě už moc nebaví, ale čas od času se jim něco povede a já rád udělám výjimku. Třeba v případě, kdy si chtějí dělat legraci z Deadpoola. A je u toho i samotný Deadpool.

 

Odkazy týdne
A zase Captain. Poslední marvelovka slaví úspěch u kritiků i u diváků, dovolila nám alespoň na chvíli zapomenout na ne úplně povedené blbnutí Batmana se Supermanem, a prostě se povedla. Russoové nic neodflákli, přichystali si pro diváky pár překvapení, které v traileru nevykecali, pracovali s uvěřitelným konfliktem mezi hrdiny a představili cool nováčky. A ještě nachystali spoustu pomrknutí pro znalce.

 

Překvápko týdne
Johnny Depp se pokouší zachránit svou pověst hvězdy. Za chvíli ho uvidíme v pohádce Alenka v říši divů: Za zrcadlem a příští rok se vrátí jako Jack Sparrow v pátých Pirátech z Karibiku. To by mohlo stačit na to, aby si napravil reputaci po pár mizerných a neúspěšných projektech. Teď ho ale vytěžuje především Kloboučník. A právě v jeho kostýmu si šel zablbnout do Disneylandu.

 

Duel týdne
Minule jsme chtěli vědět, komu z Avengers byste přáli vlastní sólovku. Vyhrála to Black Widow, ale nejspíš byste zašli i na Hawkeye a padaly i další nápady. Třeba takový film s mladým Hankem Pymem by mohl být dost zajímavý.

 

Teď se podíváme na počítačové hry. Angry Birds jsou v kině, Warcraft se blíží a Assassin‘s Creed se nám představil v parádní upoutávce. Nás by zajímalo, jaká hra by si podle vás zasloužila filmovou verzi. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. Vždyť víte.

Za týden zdar 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace