Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Depp a sexuální skandál


ikona
Mr. Hlad
johnny deppmarion cotillard
Johnny Depp a Marion Cotillard chystají drama ve stylu Vlka z Wall Street 

Johnny Depp je hodně dobrý herec, ale v poslední době má celkem smůlu při výběru rolí. Po pár propadácích mu snad pověst hvězdy vrátí Alenka v říši divů: Za zrcadlem a příští rok stoprocentně pátí Piráti z Karibiku a snad ho brzy uvidíme i v remaku hororu Neviditelný muž. Teď si však zase vybral zajímavou roli, v níž na sebe nebude patlat kila makeupu, ale dostane šanci pořádně hrát. A nejen on, v The Libertine se vedle něj objeví oscarová Marion Cotillad. A prý by mohlo jít o kombinaci Kdo se bojí Virginie Woolfové a Vlka z Wall Street.

 

Depp by si měl zahrát mocného francouzského politika, který skončí v domácím vězení ve svém luxusním bytě v New Yorku, protože je obviněný ze sexuálního obtěžování pokojské. Pokud vám to něco připomíná, tak The Libertine se inspiroval skutečným případem Dominica Strauss-Kahna, ředitele Mezinárodního měnového fondu, který měl podobné trable. Asi půjde o malý projekt, ale Deppovi by mohl dát dost hereckého prostoru. Otázka je, jak to zvládne režisér. Za kamerou bude totiž Brett Ratner, autor třetích X-Menů, Křižovatky smrti nebo Hercula. Na druhou stranu ale i producent Deppovy gangsterky Black Mass a REVENANTa. Tak uvidíme.

--- 

Vytáhni v hospodě: Depp natočil film the Libertine už v roce 2005, šlo o příběh svobodomyslného básníka Johna Wilmota, který žil v sedmnáctém století. Skoro nikdo na to do kina nepřišel.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace