Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se King Kong porve s Godzillou?


ikona
KarelR
godzillaking kong
Jste připraveni na monstrózní crossover? 

Warneři už začali budovat dva velké filmové vesmíry. V tom prvním se perou superhrdinové a v příštích letech se nafoukne o 9 filmů, ve druhém si zase dají po tlamě obří monstra. Ano, King Kong a Godzilla se sešli pod jednou studiovou střechou, takže se logicky musí (znovu) setkat. A teď už víme, kdy přesně k tomu dojde.

První Godzilla měla premiéru 15. května 2014 a dvojka nás čeká 22. března 2019 (Gareth Edward musí nejdřív dodat Star Wars: Rogue One). Nového King Konga se přitom dočkáme 9. března 2017 a zahraje si v něm mj. Tom Hiddleston, no a všechny tyhle filmy povedou k duelu s názvem Godzilla vs. Kong, který půjde do kin 29. května 2020.

 

Filmaři tak mají čtyři (respektive zhruba dva...) roky na to, aby vyřešili, jak tenhle epický souboj prodat divákům. Máte nějaký nápad? Určitě se o něj podělte v diskuzi. Něco mi totiž říká, že by mohl překonat budoucí velkolepé řešení...

---

Vytáhni v hospodě: Godzilla vs. Kong má zelenou díky Thomasu Tullovi, šéfovi produkční společnosti Legendary. Film dostaneme hlavně proto, že chtěl dvě ikonická monstra "prostě vidět bojovat".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace