Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott a western plný násilí


ikona
Mr. Hlad
aliendrew goddardmartianridley scott
Režisér Gladiátora a Vetřelce chystá drsnou jízdu do Mexika ve westernovém stylu. A pomůže mu nejen parťák z Marťana.  

Ridley Scott by si Oscara určitě zasloužil a ne jen jednoho, zatím měl však smůlu. Je mi však docela sympatické, že se nijak zvlášť nesnaží jít akademii naproti a i když občas natočí něco jako EXODUS: Bohové a králové, kde to nějakými většími ambicemi smrdí, nemá problém upsat se příjemně svižnému Marťanovi nebo se vrátit k vetřelčí sáze. Alien: Covenant uvidíme už příští rok v létě, ale Scott už si vybral další projekt. A ani tentokrát nepůjde o žádné biografické drama nebo věc, která by mu měla zajistit plešouna. Jeho Wraiths of the Broken Land by spíš mohlo většině důchodcovské akademie přivodit zástavu srdce.

 

Děj se má odehrávat v roce 1900 v Mexiku, kam byly uneseny dvě sestry, které čeká osud prostitutek v zaprášeném bordelu. Po jejich stopě se však vydávají jejich dva bratři, otec a jejich gang, v němž je třeba i bývalý otrok, indián nebo brutální pistolník. Společně zamíří na jih od amerických hranic, aby dívky osvobodili. A údajně to bude extrémně drsné. Ale to není žádné překvapení, Wraiths of the Broken Land je totiž adaptace knihy S. Craiga Zahlera, jehož spíš znáte jako režiséra působivého a mrazivého westernu Bone Tomahawk. A aby těch zajímavých jmen nebylo málo, o scénář se postará Drew Goddard, jenž napsal Marťana a Chatu v horách a prý se máme těšit na kombinaci drsného westernu řízlého hororem, žánrem noir a násilím v asijském stylu. Chceme to vidět. Hned. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace