Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleck producentem Justice League


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermanben affleckdcjustice leaguezack snyder
Má fungovat jako podpora nebo jako dohled? 

U Warner Bros. rozjeli comicsový vlak takovou rychlostí, že se dá jen těžko zastavit. Ačkoliv se duel Batmana se Supermanem dočkal vlažných ohlasů a zaostal za finančními očekáváními (nakonec možná nepadne ani 900 milionů), Zack Snyder od 11. dubna natáčí týmovku Justice League, která jde do kin už 16. listopadu 2017. Ještě předtím nás (mimo srpnového debutu Suicide Squad) čeká hlavně sólovka Wonder Woman, která se dotočila teprve včera a uvidíme ji 1. června 2017. Gal Gadot si tak ani nesundala brnění a rovnou přeběhla na další plac, na dovolenou se totiž u DC momentálně nehraje.

 

Kdo s ní určitě nepočítá? Ben Affleck. Představitel Batmana napsal s Geoffem Johnsem (kreativní šéf DC) nový netopýří celovečerák, který samozřejmě bude i režírovat. Tím ale jeho dohled nad postavou nekončí, Warneři z něj totiž udělali výkonného producenta Justice League. Co přesně to znamená? Zpravidla jde jen o čestvý titul, který třeba u Marvelu fasuje každý, kdo si přečte scénář a řekne, že je fajn. Tady by ale mělo jít o důležitou pozici, z níž může Affleck letmo zasahovat do výsledného filmu.

Bude Affleck Snyderovi přátelskou oporou? Anebo ho má (s pomocí scenáristy Chrise Terria) spíš trochu brzdit a směřovat film schůdnějším směrem? Zlé jazyky samozřejmě tvrdí to druhé, Affleck a Snyder si ale na place BvS sedli a studio začalo panikařit až po recenzích a propastném klesání tržeb. Pravda tak nejspíš bude někde mezi a v ideálním případě nám pomůže k lepší Justice League.

 

Co byste si tedy z nového rozložení sil měli odnést? Především to, že se Affleck z čistě hereckého postu přesouvá mezi kreativní síly DC vesmíru. Batmana má plně v rukou, může na důležité porady o Justice League a s trochou štěstí dohlédne na to, aby začala být konkurence Marvelu o něco lepší a úspěšnější. Což je vzhledem k tomu, že se po Wonder Woman změní režijní dohled i u Flashe (Michelle MacLaren kdysi nahradila Patty Jenkins, kdo nahradí Setha Grahama-Smithe se zatím neví), velice vítaná zpráva.

---

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv se spekulovalo o tom, že James Wan možná opustí Aquamana, tahle fotka z jeho Twitteru to razantně vyvrací.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace