Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: Co bude po Občanské válce?


ikona
KarelR
avengersmarveltéma
Co víme (a tušíme) o devíti nadcházejících marvelovkách? 

Kapitán Amerika s Ironem Manem si dali do zubů a pomalu můžeme začít řešit, co bude dál. Jak možná víte, Marvel má v tuhle chvíli oznámených 9 nových filmů (Inhumans se přesunuli kamsi do Fáze 4) a o každém z nich koluje pár potvrzených informací. Pojďme si tyhle základy zopáknout, a aby to nebyla nuda, ke každé comicsovce si dáme i pár nových, zatím těžce nepotvrzených zvěstí.

!!! NÁSLEDUJÍ SPOILERY (A SPOILEROVÉ SPEKULACE) !!!

 

Black Panther
datum premiéry: 15. února 2018
režie: Ryan Coogler (Fruitvale, Creed)
scénář: Joe Robert Cole (American Crime Story) a Ryan Coogler (Fruitvale, Creed)
hrají: Chadwick Boseman, Andy Serkis, Martin Freeman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong´o

Co víme jistě: Black Panther naváže na Občanskou válku a jedním ze záporáků bude Serkisův pašerák zbraní Ulysses Klaue z druhých Avengers. Zastaví se i Freemanův Everett Ross a Marvel se snaží získat Michaela B. Jordana a oscarovou Lupitu Nyong´o, tím ale relevantní informace končí.

Co se šeptá: Lupita Nyong´o se zřejmě zajímá o roli diplomatky Monicy Lynne, kterou pošle do Wakandy Ross (a bude z toho špetka panteří romantiky). Její úkoly zatím halí tajemství, stejně jako celou zápletku, která by ale měla držet dění v Pantherově domovině a zahrnovat jeho protivníky Achebeho (zákeřný náboženský vůdce) a M´Bakua (druhý nejlepší bojovník ve Wakandě). M´Baku by se mohl chlubit tváří Michaela B. Jordana nebo Michaela Jai Whitea, celý castingový proces se ale teprve rozjíždí. Nejzajímavější spekulací tak je účast Zimního vojáka, jehož by T´Challa mohl v kritické chvíli vytáhnout z mrazáku.

 

Avengers: Infinity War – Part 1
datum premiéry: 3. května 2018
režie: Anthony Russo & Joe Russo (Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka)
scénář: Christopher Markus & Stephen McFeely (Captain America: První Avenger, Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka)
kamera: Trent Opaloch (Captain America: Návrat prvního Avengera, Captain America: Občanská válka)
hrají: víceméně všichni

Co víme jistě: Trojka Avengers se ještě přejmenuje a nemá jít o první část cliffhangerově rozpůleného příběhu. Russové prý chystají dva tónově odlišné filmy, i když je jasné, že se budou oba týkat Thanose.

Co se šeptá: Předehra k duelu s Thanosem se má držet na Zemi a zřejmě se v ní sestaví Infinity Gauntlet. To znamená, že se dá dohromady všech šest Infinity Gemů a začne... spousta epické destrukce? Russovi každopádně naznačují, že se těší na spolupráci s Chrisem Prattem. Takže počítejte s tím, že se dříve nebo později zastaví i Strážců Galaxie.

 

Ant-Man and the Wasp
datum premiéry: 6. července 2018
režie: Peyton Reed (Ant-Man)
scénář: Andrew Barrer & Gabriel Ferrari a Paul Rudd (Ant-Man)
hrají: Paul Rudd, Evangeline Lilly

Co víme jistě: Trojka Avengers umožní Scottu Langovi návrat do "normálního života" (jinak by druhý Ant-Man moc nenavazoval na prvního) a možná se v ní mihne i Hope van Dyne. Spíš si na ni ale počkáme až do červencové mravenčí sólovky.

Co se šeptá: Ant-Man a Wasp by měli bojovat s dávným nepřítelem Hanka Pyma, který se vyzná v kvantové říši. V centru dění má být návrat Janet Van Dyne, Marvel ale ještě nepřemluvil Michaela Douglase k návratu, takže se nic nevytesalo do kamene.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace