Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Ant-Man láká nová jména


ikona
Mr. Hlad
ant-manmarvel
Která herecká superhvězda devadesátých let by se mohla objevit v pokračování loňské marvelovky?  

První Ant-Man byla spíš menší marvelovka a ne, tohle není pokus o vtip narážející na schopnosti hlavního hrdiny. Scott Lang si v ní schopnosti teprve osahával, učil se komunikovat s mravenci a zmenšovat se, ale v nové Občanské válce ukázal, že zvládne předvést celkem velké věci (OK, tohle už možná pokus o vtip byl). V létě 2018 se vrátí v sequelu Ant-Man and the Wasp, kde na sebe superhrdinský kostým navlékne i Evangeline Lilly. Vrátí se i režisér Peyton Reed a dorazit by měl i Michael Douglas jako Hank Pym. O něm jsme se minule dozvěděli, že spolu s manželkou Janet van Dyne dělal kromě bádání i nějaké ty akční věci a jeho žena během jedné z misí prakticky zmizela.

 

Podle všeho bychom ji ale mohli vidět ve druhém filmu. Když se Douglase a Lilly ptali, koho by si představovali v roli své filmové manželky, respektive matky, odpověděl herecký veterán, že svou současnou ženu Catherine Zeta-Jones a hrdinka Ztracených by zase preferovala Michelle Pfeiffer. Nejspíš ale mají oba smůlu, ve hře je totiž podle všeho Sharon Stone. Ta sice nic oficiálně nepotvrdila, ale řekla, že chystá marvelovský film, kde bude mít prťavou roli. A to prťavou řekla dvakrát, fandové si z toho tedy vyvodili, že mluví o Ant-Manovi a logicky by se nabízela role Janet van Dyne. Její spojení s Douglasem by bylo hodně fajn. Naposledy spolu řádili v Základním instinktu a stálo to za to. Marvel by se nejspíš s touhle hereckou dvojicí vydal trošku jiným směrem než před lety Paul Verhoeven, ale asi by nám vůbec nevadilo vidět ty dva zase pohromadě. A Sharon Stone by potřebovala hit víc než Nicolas Cage! 

--- 

Vytáhni v hospodě: Peyton Reed řekl, že se v Marvelu uvažuje i o sólovce původního Ant-Mana, Hanka Pyma. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace