Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Cap s Iron Manem drtí konkurenci se stamiliony

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Celý ten konflikt v BvS je postavený na tom, že Sup nestihne Batmanovi říct jedinou větou

jak je Lex manipuloval. V CW jsou motivace k prvnímu střetu na letišti absolutně jasný a hlavně hned potom jak se Iron Man dozví, že se mýlil letí Capovi na pomoc, protože nikdy nechtěl aby byli nepřátelé. Když to přeženu tak v BvS univerzu by tohle vypadalo tak, že by Cap řezal Iron Mana a ten se mu snažil říct pravdu o Zemovi :D:D A že Iron Manovi v závěru bouchly saze je úplně jasný. Stál vedle Buckyho s kterým žádnej kámoš není a na to mu ukážou jak mu před 25 lety zabil rodiče. Je jasný, že po něm vystartuje. A Cap se celou tu bitku jen snaží zabránit tomu aby zabil Buckyho.

Ve filmu ten konflikt funguje parádně a rozhodně líp než v BvS. A to nejsem DC hater a BvS je u mě na slušnejch(a díky mé oblibě Supermana) trochu nadstřelenejch 7/10.
353547
Celý ten konflikt v BvS je postavený na tom, že Sup nestihne Batmanovi říct jedinou větou [spoiler] jak je Lex manipuloval. V CW jsou motivace k prvnímu střetu na letišti absolutně jasný a hlavně hned potom jak se Iron Man dozví, že se mýlil letí Capovi na pomoc, protože nikdy nechtěl aby byli nepřátelé. Když to přeženu tak v BvS univerzu by tohle vypadalo tak, že by Cap řezal Iron Mana a ten se mu snažil říct pravdu o Zemovi *:D**:D* A že Iron Manovi v závěru bouchly saze je úplně jasný. Stál vedle Buckyho s kterým žádnej kámoš není a na to mu ukážou jak mu před 25 lety zabil rodiče. Je jasný, že po něm vystartuje. A Cap se celou tu bitku jen snaží zabránit tomu aby zabil Buckyho. [/spoiler] Ve filmu ten konflikt funguje parádně a rozhodně líp než v BvS. A to nejsem DC hater a BvS je u mě na slušnejch(a díky mé oblibě Supermana) trochu nadstřelenejch 7/10.
0 0
reagovat

mapar

Celý internet se směje tomu, že se Batman a Superman mlátí jako tupý hovada a stejně jalově jak ten "spor" vzniknul, tak taky skončil.... kdežto winter soldier rodiče Iron mana opravdu chladnokrevně zavraždil a když to člověk ještě vidí na videu, trocha toho emočního výbuchu se dá pochopit - nehledě na to, že ač mají určité neshody je jinak celý film jasně vidět, že jsou Cap i Iron man přátelé a inteligentně se spolu baví. Celá ta katarze pak vyvrcholí poměrně smysluplně a i při tom souboji je vidět, že Cap ani Winter soldier se Starka nesnaží zabít, ale imobilizovat A pak je tu Superman, který by klidně Batmanovi protrhl slezinu, kdyby nebyl digitální a trochu cítil, když s ním proletěl budovou....
353504
Celý internet se směje tomu, že se Batman a Superman mlátí jako tupý hovada a stejně jalově jak ten "spor" vzniknul, tak taky skončil.... kdežto [spoiler]winter soldier rodiče Iron mana opravdu chladnokrevně zavraždil a když to člověk ještě vidí na videu, trocha toho emočního výbuchu se dá pochopit - nehledě na to, že ač mají určité neshody je jinak celý film jasně vidět, že jsou Cap i Iron man přátelé a inteligentně se spolu baví. Celá ta katarze pak vyvrcholí poměrně smysluplně a i při tom souboji je vidět, že Cap ani Winter soldier se Starka nesnaží zabít, ale imobilizovat[/spoiler] A pak je tu Superman, který by klidně Batmanovi protrhl slezinu, kdyby nebyl digitální a trochu cítil, když s ním proletěl budovou....
mapar
0 0
reagovat

mapar

Ja by som to vysvetlil tak že pokiaľ mne niekto zabije mamu, tak je pochopiteľné že ho za to budem chieť zabiť, ideálne veľmi bolestivo. Ironmanovú motiváciu v tomto chápem. A to že mal vymytý mozog mi bude presne v tú chviľu jedno, lebo budem emocionálne rozložený z toho, že som práve videl ako ju zabil. Aj keď neskôr možno z toho vychladnem.
Keď sa ale niekoľko mesiacov metodicky pripravujem že zabijem niekoho, kto je v mojích očich zlo, ktoré môže zničiť celý svet, je veľmi nepravdepodobné (a pre mňa aj ťažko pochopiteľné), že by som sa zastavil len preto lebo sa jeho matka (otec, brat, škrečok, rybička) volá rovnako ako tá moj.
353495
Ja by som to vysvetlil tak [spoiler]že pokiaľ mne niekto zabije mamu, tak je pochopiteľné že ho za to budem chieť zabiť, ideálne veľmi bolestivo. Ironmanovú motiváciu v tomto chápem. A to že mal vymytý mozog mi bude presne v tú chviľu jedno, lebo budem emocionálne rozložený z toho, že som práve videl ako ju zabil. Aj keď neskôr možno z toho vychladnem. Keď sa ale niekoľko mesiacov metodicky pripravujem že zabijem niekoho, kto je v mojích očich zlo, ktoré môže zničiť celý svet, je veľmi nepravdepodobné (a pre mňa aj ťažko pochopiteľné), že by som sa zastavil len preto lebo sa jeho matka (otec, brat, škrečok, rybička) volá rovnako ako tá moj. [/spoiler]
mapar
0 0
reagovat

Prostě za mě BvS > CA:CW

Ne o moc ale jednoznačně
353487
Ne o moc ale jednoznačně
Prostě za mě BvS > CA:CW
0 0
reagovat

Tak jsem byl konečně v kině na Capovi

a musím říct, že fakt nechápu ten hejt proti BvS i tady na Moviezone a vlastně všude. Ty filmy měly lautr tu samou strukturu - prostě musíme všechny persony nějak dostat na jedno místo, aby se teda mohli porvat. Motivace moc neřešíme případně nahodíme něčí maminku. Zvlášť tohle mi přišlo nejkomičtější.

Celý internet (a redakce Moviezone) si dělá srandu z toho, že Batman nezabil Supermana jen proto, že se jejich matky jmenovaly stejně. Ale to že záporák v Capovi hrdinům oznámí, že chce aby se navzájem zabili, načež jim pustí nahrávku, která je má proti sobě poštvat. A světe div se Ironman na to skočí - sice vím, že mě do toho tamhleten chce vmanipulovat, ale ty si mi zabil maminku, byl jsi sice nemyslící stroj naprogramovaný KGB ale zabil jsi mi maminku, tak umřeš.

A TOHLE NIKOMU NEVADÍ !!!!!!!!!
353486
a musím říct, že fakt nechápu ten hejt proti BvS i tady na Moviezone a vlastně všude. Ty filmy měly lautr tu samou strukturu - prostě musíme všechny persony nějak dostat na jedno místo, aby se teda mohli porvat. Motivace moc neřešíme případně nahodíme něčí maminku. Zvlášť tohle mi přišlo nejkomičtější. [spoiler] Celý internet (a redakce Moviezone) si dělá srandu z toho, že Batman nezabil Supermana jen proto, že se jejich matky jmenovaly stejně. Ale to že záporák v Capovi hrdinům oznámí, že chce aby se navzájem zabili, načež jim pustí nahrávku, která je má proti sobě poštvat. A světe div se Ironman na to skočí - sice vím, že mě do toho tamhleten chce vmanipulovat, ale ty si mi zabil maminku, byl jsi sice nemyslící stroj naprogramovaný KGB ale zabil jsi mi maminku, tak umřeš. [/spoiler] A TOHLE NIKOMU NEVADÍ !!!!!!!!!
Tak jsem byl konečně v kině na Capovi
0 0
reagovat

Randal K.

Tiez sa nestacim divit, co za nezmysly tu citam. Trzby su paradne a Marvel bude iba rad, ze si DC podal na oboch frontoch - kvalitativne, aj financne. A tu sa riesi akesi imaginarne sklamanie. :o Cisto logicky trzby nemozu donekonecna rast. Aj keby som pripustil ze ide o mensiu unavu materialom (s cim ale v tomto pripade nesuhlasim), tak skor by som sa odvolal na zvysujucu sa komiksovu konkurenciu. Ved len pred dvoma mesiacmi tu bol Deadpool, pred mesiacom BvS a coskoro dorazia novi X-meni. Nepochybujem, ze ta unava sa raz dostavi a aj Marvel pravdepdobne aspon raz vyraznejsie zakopne, ale zatial sa tak nestalo. Prirovnanie k Hunger Games taktiez uplne nesedi. Tam by som hlavne nehovoril o unave materialom. Bolo to dane skor zmenou konceptu a nezmyselnym delenim zaverecnej casti na dva diely, pricom prvy diel trojky uz bez areny tolko nelakal a nenalakal divakov ani na finale.
353470
Tiez sa nestacim divit, co za nezmysly tu citam. Trzby su paradne a Marvel bude iba rad, ze si DC podal na oboch frontoch - kvalitativne, aj financne. A tu sa riesi akesi imaginarne sklamanie. *:o* Cisto logicky trzby nemozu donekonecna rast. Aj keby som pripustil ze ide o mensiu unavu materialom (s cim ale v tomto pripade nesuhlasim), tak skor by som sa odvolal na zvysujucu sa komiksovu konkurenciu. Ved len pred dvoma mesiacmi tu bol Deadpool, pred mesiacom BvS a coskoro dorazia novi X-meni. Nepochybujem, ze ta unava sa raz dostavi a aj Marvel pravdepdobne aspon raz vyraznejsie zakopne, ale zatial sa tak nestalo. Prirovnanie k Hunger Games taktiez uplne nesedi. Tam by som hlavne nehovoril o unave materialom. Bolo to dane skor zmenou konceptu a nezmyselnym delenim zaverecnej casti na dva diely, pricom prvy diel trojky uz bez areny tolko nelakal a nenalakal divakov ani na finale.
Randal K.
0 0
reagovat
neuveriteľné akí nároční sú fandovia na internete. :D

Marvel vybuduje franchise, ktorého každý trošku väčší film dá s rukami za hlavou a v polospánku viac ako miliardu, pričom záprdky ako Ant-Man, ktoré by pred rokmi ledva zápasili o 300 celosvetovo, klíďo preletia pol miliardy. A tu sa rieši nejaká "franchise fatigue".

Civil War nie je Avengers, jednoducho preto, lebo v názve nie je "Avengers". Batman v Superman tiež nebolo "JLA", ale skôr také intro k JLA. Áno, Civil War sa predávalo ako niečo viac než len čistá sólovka a preto do kasy natieklo až 181 mega, čo je nenormálny skok hore oproti Winter Soldier.

Veď za prvý týždeň to má skoro 700 WW, čo je skoro celý WW box office Winter Soldiera. Myslím, že Marvel je v klídku.

Nepochybujem o tom, že až sa konečne dostaneme k part 2 Infinity War, tých 200 padne bez problémov - tam už pôjdeme do finále a stavím pravé vajce, že marketing to bude presne takto predávať.

353467
neuveriteľné akí nároční sú fandovia na internete. *:D* Marvel vybuduje franchise, ktorého každý trošku väčší film dá s rukami za hlavou a v polospánku viac ako miliardu, pričom záprdky ako Ant-Man, ktoré by pred rokmi ledva zápasili o 300 celosvetovo, klíďo preletia pol miliardy. A tu sa rieši nejaká "franchise fatigue". Civil War nie je Avengers, jednoducho preto, lebo v názve nie je "Avengers". Batman v Superman tiež nebolo "JLA", ale skôr také intro k JLA. Áno, Civil War sa predávalo ako niečo viac než len čistá sólovka a preto do kasy natieklo až 181 mega, čo je nenormálny skok hore oproti Winter Soldier. Veď za prvý týždeň to má skoro 700 WW, čo je skoro celý WW box office Winter Soldiera. Myslím, že Marvel je v klídku. Nepochybujem o tom, že až sa konečne dostaneme k part 2 Infinity War, tých 200 padne bez problémov - tam už pôjdeme do finále a stavím pravé vajce, že marketing to bude presne takto predávať.
0 0
reagovat

v marvelu budou plakat

nejspíše čekali 200 OW a 1.5 WW tržby... takhle to dopadne tragicky a Downey si ukousne zase obrovský kus výdělku
353462
nejspíše čekali 200 OW a 1.5 WW tržby... takhle to dopadne tragicky a Downey si ukousne zase obrovský kus výdělku
v marvelu budou plakat
0 0
reagovat

rychle zapomenutelný

pár dní po filmu a už netuším o čem byl a nikdo neřeší žádnou mytologii, ten film je tak prázdný :D zlatý Jurský svět
353460
pár dní po filmu a už netuším o čem byl a nikdo neřeší žádnou mytologii, ten film je tak prázdný :D zlatý Jurský svět
rychle zapomenutelný
0 0
reagovat
Tak už je na internetu Captain America Civil War 2016 1080p HDTC.
To nepřidá v návštěvnosti.
353445
Tak už je na internetu Captain America Civil War 2016 1080p HDTC. To nepřidá v návštěvnosti.
0 0
reagovat
wtp: Tak ono se všechno okouká, je zázrak, že jim to takhle jede i po letech :)
353427
wtp: Tak ono se všechno okouká, je zázrak, že jim to takhle jede i po letech :)
0 0
reagovat

misak3148

Hele, co týká mimo-Amerických tržeb, tak tam to dělá rekordy a překonává předchozí díly universa jen na některých asijských trzích, všude jinde (zejména ty hlavní trhy v Evropě nebo Austrálie) zaostává za předchozími filmy (vliv má samozřejmě i proměnlivý kurz dolaru vůči euru ;) ). Já osobně bych byl teda hodně, HODNĚ překvapený, kdyby to dalo miliardu bez US. Jak jsem psal níž, myslím, že to bude mít obdobný čísla jak třetí Železňák, takže v zámoří to reálně vidím takových dvě stě mega pod mld. 8)
353425
Hele, co týká mimo-Amerických tržeb, tak tam to dělá rekordy a překonává předchozí díly universa jen na některých asijských trzích, všude jinde (zejména ty hlavní trhy v Evropě nebo Austrálie) zaostává za předchozími filmy (vliv má samozřejmě i proměnlivý kurz dolaru vůči euru *;)* ). Já osobně bych byl teda hodně, HODNĚ překvapený, kdyby to dalo miliardu bez US. Jak jsem psal níž, myslím, že to bude mít obdobný čísla jak třetí Železňák, takže v zámoří to reálně vidím takových dvě stě mega pod mld. *8)*
misak3148
0 0
reagovat
W_t_p: tak zajimavejsi cislo budou celkove trzby z ameriky a ze sveta...a u trzeb ze "zamori" to na sestupny trend nevypada. Jen mimo ameriku to temer jiste ziska miliardu a prekona tak Avengers i Ultrona. Takze o sestupnem trendu bych jeste nemluvil. Jestli se to dostane v americe na vic nez 450 mega se jeste ukaze. U BvS klesaly americke trzby neobvykle rychle; tady to muze byt stejne; nadto za 14 dni startuje X-Men: Apocalypse a to v americe civilni valce trzby zarucene odsaje...ale treba scena z letiste v Lipsku a flirt Tonyho s Peterovou tetou May nalaka lidi opakovane do kina (me teda jo :))
353423
W_t_p: tak zajimavejsi cislo budou celkove trzby z ameriky a ze sveta...a u trzeb ze "zamori" to na sestupny trend nevypada. Jen mimo ameriku to temer jiste ziska miliardu a prekona tak Avengers i Ultrona. Takze o sestupnem trendu bych jeste nemluvil. Jestli se to dostane v americe na vic nez 450 mega se jeste ukaze. U BvS klesaly americke trzby neobvykle rychle; tady to muze byt stejne; nadto za 14 dni startuje X-Men: Apocalypse a to v americe civilni valce trzby zarucene odsaje...ale treba scena z letiste v Lipsku a flirt Tonyho s Peterovou tetou May nalaka lidi opakovane do kina (me teda jo :))
0 0
reagovat

The Joker

Přesně na tohle jsem narážel ;)
353422
Přesně na tohle jsem narážel *;)*
The Joker
0 0
reagovat
Winnie: Yep. Asi by se ted nikdo moc nemohl divit sestupnemu trendu ala Hunger Games. Infinity War pod 165 atd.
353421
Winnie: Yep. Asi by se ted nikdo moc nemohl divit sestupnemu trendu ala Hunger Games. Infinity War pod 165 atd.
0 0
reagovat
Tak těch 180 mega je sice na pohled krásných, ale nezbavím se dojmu, že tu dvoustovku jsme tak trochu nečekali jen my... To, že tam není Hulk a nejmenuje se to Avengers ještě neznamená, že tohle je regulérní pokračování Avengers 2, teda Avengers 3 (nechápu proč se vymýšlí něco jako A 2,5). A z týhle optiky nabírají tržby trochu jiný rozměr, 207 - 191 - 181 jsou čísla OW Avengers a ten sestupný trend je tam patrný. Svět sype doláče rychle a zběsile a naopak, následující dny v US ty propady nebudou tak nekompromisní jako u BvS, takže těch Ironmanovských 1,2 mld (400 + 800) to dá. Je to úspěch? Velký! A nesporný. Je to událost? Ani zdaleka, jen další jeden film z mnoha, co vydělá mnoho...
353420
Tak těch 180 mega je sice na pohled krásných, ale nezbavím se dojmu, že tu dvoustovku jsme tak trochu nečekali jen my... To, že tam není Hulk a nejmenuje se to Avengers ještě neznamená, že tohle je regulérní pokračování Avengers 2, teda Avengers 3 (nechápu proč se vymýšlí něco jako A 2,5). A z týhle optiky nabírají tržby trochu jiný rozměr, 207 - 191 - 181 jsou čísla OW Avengers a ten sestupný trend je tam patrný. Svět sype doláče rychle a zběsile a naopak, následující dny v US ty propady nebudou tak nekompromisní jako u BvS, takže těch Ironmanovských 1,2 mld (400 + 800) to dá. Je to úspěch? Velký! A nesporný. Je to událost? Ani zdaleka, jen další jeden film z mnoha, co vydělá mnoho...
0 0
reagovat
Crom :+:D:D:D
353419
Crom *:+**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Těch 200 milionů jsem Civil War věřil, že udělá, škoda. Ale krásných 181 je super úspěch a uvidíme jak rychle to bude padat. Příští týden není vůbec žádná konkurence na obzoru. Jak psal imf na Twitteru a Cival v článku, tak asi nejvíc diváků CW sebrala Kniha džunglí a je docela zajímavé, jak a jestli si s tím u Disneyho lámou hlavu. Každopádně nejúspěšnější studio tohoto roku je jasné už teď.:+
353415
Těch 200 milionů jsem Civil War věřil, že udělá, škoda. Ale krásných 181 je super úspěch a uvidíme jak rychle to bude padat. Příští týden není vůbec žádná konkurence na obzoru. Jak psal imf na Twitteru a Cival v článku, tak asi nejvíc diváků CW sebrala Kniha džunglí a je docela zajímavé, jak a jestli si s tím u Disneyho lámou hlavu. Každopádně nejúspěšnější studio tohoto roku je jasné už teď.*:+*
0 0
reagovat
Randal: Tak Marvel ma v komiskech spustu materialu, co jde prevest na platno. Kazdy rok bezi 1 zasadni crossover event, ktera obsahne 50+ sesitu napric celou radou titulu, a pak si jednu nebo dve stredne velke crossovery strihnou obvykle X-Meni, Spider-Man, nebo kosmicka cast Marvelovskeho komiksovehu universa. Jen za posledni tri roky tu je Infinity/Inhumanity (coz si tipuju bude adaptovano do druhe casti Infinity War, ktera se ma mimochodem prejmenovat a po ktere v komiksech nastartovala nova vlna Inhuman komiksu - zrejme dobry droj materialu pro Inhumans film), pak Original Sin, Spider-Verse (kde by nastartovali postavy jako Spider-Man 2099, Silk, Spider-Noir, Spider-UK, Spider-Girl, Spider-Woman a desitky dalsich spideru), nebo uplne nejvetsi marvelova udalost za celou historii - Secret Wars (coz by byl dobry konec vsech soucasnych interpretu postav a moznost preobsadit asamble a lehkym rebootem si zajistit dalsich 20 let filmu). Ted v komiksech skoncil dvoumesicni event Avengers: Standoff, dobihaji Spider-Women a Apocalypse Wars a startuje letni udalost, kosmicky ladena Civil War II (s tymy Iron Man - change the future - vs Captain Marvel - protect the future). Pak z poslednich let je uzasny na zfilmovani Fear Itself a Avengers vs X-Men, z predchozich let pak treba Heroic Age, Secret Invasion, Dark Reign a Siege, Planet Hulk+WWHulk, kosmicky ladeny Annihilation. A treba predlonsky Death of Wolverine se proslycha bude namet tretiho Wolverina. Komiksova masina v sesitech jede dal, takze pokud ted pisou nejake dobre veci v sesitech, tak do 5 let to muze byt predloha dalsiho filmu a to vychazi pekne na zacatek ctvrte faze...strach, ze by nebylo na cem stavet ve filmech, fakt nemam...

BTW, nejsou nejake informace, kdy se vrati Red Skull? V tom filmu to sice vypadalo, ze ho tessaract vyparil, ale po Avengerech a druhem Thorovi je jasny, ze to to jen nekam teleportovalo napric vesmirem...bude treba v Infinity War?
353412
Randal: Tak Marvel ma v komiskech spustu materialu, co jde prevest na platno. Kazdy rok bezi 1 zasadni crossover event, ktera obsahne 50+ sesitu napric celou radou titulu, a pak si jednu nebo dve stredne velke crossovery strihnou obvykle X-Meni, Spider-Man, nebo kosmicka cast Marvelovskeho komiksovehu universa. Jen za posledni tri roky tu je Infinity/Inhumanity (coz si tipuju bude adaptovano do druhe casti Infinity War, ktera se ma mimochodem prejmenovat a po ktere v komiksech nastartovala nova vlna Inhuman komiksu - zrejme dobry droj materialu pro Inhumans film), pak Original Sin, Spider-Verse (kde by nastartovali postavy jako Spider-Man 2099, Silk, Spider-Noir, Spider-UK, Spider-Girl, Spider-Woman a desitky dalsich spideru), nebo uplne nejvetsi marvelova udalost za celou historii - Secret Wars (coz by byl dobry konec vsech soucasnych interpretu postav a moznost preobsadit asamble a lehkym rebootem si zajistit dalsich 20 let filmu). Ted v komiksech skoncil dvoumesicni event Avengers: Standoff, dobihaji Spider-Women a Apocalypse Wars a startuje letni udalost, kosmicky ladena Civil War II (s tymy Iron Man - change the future - vs Captain Marvel - protect the future). Pak z poslednich let je uzasny na zfilmovani Fear Itself a Avengers vs X-Men, z predchozich let pak treba Heroic Age, Secret Invasion, Dark Reign a Siege, Planet Hulk+WWHulk, kosmicky ladeny Annihilation. A treba predlonsky Death of Wolverine se proslycha bude namet tretiho Wolverina. Komiksova masina v sesitech jede dal, takze pokud ted pisou nejake dobre veci v sesitech, tak do 5 let to muze byt predloha dalsiho filmu a to vychazi pekne na zacatek ctvrte faze...strach, ze by nebylo na cem stavet ve filmech, fakt nemam... BTW, nejsou nejake informace, kdy se vrati Red Skull? V tom filmu to sice vypadalo, ze ho tessaract vyparil, ale po Avengerech a druhem Thorovi je jasny, ze to to jen nekam teleportovalo napric vesmirem...bude treba v Infinity War?
0 0
reagovat

crom

353409
[link="https://cdn.meme.am/instances/50016982.jpg"]link[/link] *:D**:+*
crom
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se