Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spidey fasuje hvězdnou pomoc


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americairon manrobert downey jrspider-man
Kterého Avengera uvidíme po boku Petera Parkera? Tom Holland dostane na plátně hvězdnou posilu.  

Spider-Mana uvidíme už za pár dní v Captain America: Občanská válka. A podle všeho nepůjde jen o cameo, ale Peter Parker dostane v bitce dvou superhrdinských týmů celkem dost prostoru. Vlastní film nafasuje ovšem až příští léto. Spider-Man: Homecoming by neměl být origin, zároveň se však bude odehrávat na střední škole. Kritici jsou z Toma Hollanda a jeho Spideyho nadšení a my snad budeme taky. K Hollandovi a Marise Tomei, která bude hrát tetu May, nedávno přibyla disneyovská hvězda Zendaya a hrdina Grandhotelu Budapešť Tony Revolori. Teď ale přišel čas lákat před kameru větší jména. 

 

Michael Keaton jako záporák nakonec nedorazí, svou účast ale potvrdil Robert Downey Jr. Ano, dorazí Tony Stark, o čemž se mluvilo už před nějakou dobou. Právě on by měl být totiž něco jako Parkerův mentor a navíc mu pomůže sehnat i nějaký ten luxusní kostým. Jak moc se na plátně zdrží, ale zatím nechce nikdo říct. Každopádně kritici tvrdí, že společné scény Downeyho a Hollanda v Občanské válce jsou parádní a že to mezi oběma herci náramně šlape. Zase se tak těšíme o trošku víc. 

--- 

Vytáhni v hospodě: O roli záporáka údajně projevili zájem Matthew McConaughey nebo Cillian Murphy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace