Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Riddicka se vrací do vesmíru


ikona
Mr. Hlad
david twohyvin diesel
Režisér Černočerné tmy se vrací do vesmíru, tentokrát to ale zkusí s trošku vážnějším příběhem 

Vin Diesel momentálně kutí osmé Rychle a zběsile, ale všichni víme, že jeho skutečnou srdcovkou je zabiják Riddick, kterého představil v Černočerné tmě. Tahle malá sci-fi, kterou natočil David Twohy, z něj udělala hvězdu, velkolepé pokračován Kronika temna byl však propadá, a trojka sice fanoušky uspokojila, že by však zanechala nějakou výraznější stopu, to se říct nedá. Diesel a Twohy ale chystají i pokračování s názvem Furia, kde se podíváme na Riddickovu planetu, režisér si ale před tím odskočí k dalšímu sci-fi projektu. A jeho Ice Moon Rising bude asi něco trošku jiného.

 

Mělo by jít o příběh skupiny čínských a amerických astronautů, kteří míří k Jupiterově měsíci Europa, aby tu našli kolegu, který je už čtyřiadvacet let v kryogenickém spánku, do něhož upadl, když na něj zaútočila jakási potvora. Po probuzení ho čeká setkání s jeho manželkou a hlavně s dospělou dcerou, kterou nikdy neviděl. Nezní to moc jako akční béčko, na které je Twohy specialista (natočil i solidní Hlubinu a povedený Dokonalý únik) a on sám tvrdí, že v Ice Moon Rising sice bude spousta technologických udělátek, ale půjde především o lidský příběh. Rozpočet by měl být přibližně padesát milionů dolarů a hlavní roli si zahraje čínská herečka, zatím ale není jisté, kdo to bude. Natáčet se začne ke konci roku.

--- 

Vytáhni v hospodě: Twohy měl režírovat a napsal AVP: Alien vs. Predator, ale neměl čas. Později vznikla petice, aby udělal trojku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace