Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři potvrdili Affleckova Batmana


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdcjustice league
Warneři potvrdili, že s Benem Affleckem počítají na jeho sólovce. Kolik dalších comicsovek ještě připravují? 

Dlouho se o tom šeptalo, fanoušci doufali, že to nejsou jen řeči a že Warneři to skutečně udělají, ale stoprocentně jasno je až teď. Jo, Ben Affleck pojede jako Batman sólo. Před pár týdny jsme ho viděli v Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti a s rolí se popral víceméně bez problémů, ačkoliv se musel o prostor na plátně dělit s Henrym Cavillem. Netopýřího hrdinu uvidíme v Sebevražedném oddílu, kde si vyšlápne na Jokera, ale sólo film, který Affleck bude i režírovat, Warneři potvrdili až teď na CinemaConu.

 

Momentálně Affleck spolu s Geoffem Johnsem (kreativní šéf DC) píše i scénář a pomáhat by mu měl i Aaron Stockard, který s ním spolupracoval na filmech Gone, Baby, Gone a Město. Zatím není jasné, kdy přesně bude premiéra, Batmana každopádně uvidíme i příští rok v Justice League, respektive v její první části. Ta druhá dorazí v roce 2019. Warneři ale nehodlají ždímat jen Batmana. Příští rok dorazí i Wonder Woman a warnerovský šéf Kevin Tsujihara potvrdil, že nás v následujících pěti letech opravdu čeká deset comicsovek od DC. Připravte se tedy na záplavu marvelácké konkurence, která snad bude o něco povedenější než dosavadní rozjezd.

--- 

Vytáhni v hospodě: Příští rok uvidíme i LEGO Batmana a krom Jokera tam bude za záporáky kopat i Bane. A prý dorazí i další.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace