Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jump Street a mimozemšťané


ikona
Mr. Hlad
channing tatumjonah hilljump streetmib
Channing Tatum a Jonah Hill rozjíždí nejdivnější filmový projekt současnosti 

Filmová verze seriálu Jump Street se povedla, oba díly byly nejen úspěšné, ale hlavně zatraceně dobré a ukázalo se, že diváky víc baví, když si z modly jejich dětství a mládí Hollywood spíš decentně utahuje, než kdyby ji otrocky kopíroval. S tímhle přístupem to příští rok zkusí i Pobřežní hlídka, která k nabouchanému Rockovi a spoustě sympaticky tvarovaných hereček přidá eRkový rating a nejspíš dost drsný humor. Jump Street ale ještě zdaleka neřeklo poslední slovo.

 

Naposledy jsme o téhle sérii slyšeli, když se teoretizovalo o tom, že se spojí s filmovým vesmírem Mužů v černém. A teď už to teorie nejsou. Pokud půjde vše podle plánu, mohlo by se MIB 23 začít točit už v červnu a Hill s Tatumem se pochopitelně vrátí v hlavních rolích. To, že se objeví Will Smith nebo Tommy Lee Jones, ale nečekejte, studio chce hereckou sestavu Mužů v černém omladit a novou tváří by podle všeho měla být žena. Phil Lord a Chris Miller mají plné ruce se Star Wars filmem o Hanu Solovi, takže budou jen produkovat a režii by měl dostat na starost James Bobin, autor filmových Mupetů a dvojky Alenky v říši divů. A Sony zatím představilo logo.

--- 

Vytáhni v hospodě: K první roli pomohl Hillovi Dustin Hoffman, který ho protlačil na casting Mám rád Huckabees.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace