Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kyprá Melissa porazila Batmana, FPS Henry selhal

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
eya výborně popsal i moje pocity z filmu :+
351230
[b]eya[/b] výborně popsal i moje pocity z filmu *:+*
0 0
reagovat

MAMA ;-) :-)

....i ten "ironmanovsky" oblecek od Batmana je DIGI.... :-\ budme radi, ze se mama jmenuje Martha....predstavit si, ze po sobe na konci fightu zminuji jmena jako napr. Amalka nebo Kordulka.....pro nasince by mel film jeste "lepsi" naboj :-)
351166
....i ten "ironmanovsky" oblecek od Batmana je DIGI.... :-\ budme radi, ze se mama jmenuje Martha....predstavit si, ze po sobe na konci fightu zminuji jmena jako napr. Amalka nebo Kordulka.....pro nasince by mel film jeste "lepsi" naboj :-)
MAMA ;-) :-)
0 0
reagovat

eya

V první řadě mě vždy dokáže nadzdvihnout, když se druhá strana snaží vždy negativní hodnocení hodit do pytle "haters gonna hate" a to i v její české, méně otravné podobě "když přistupujete s negací, nemůže se Vám to líbit". Věřte tomu nebo ne, ale existuje velká spousta lidí, která šla do kina s natěšením a odcházeli velice rozladění tím jak špatný film viděli.... Tohle už si příště prosím všichni nechte od cesty.

A pokud by byl prostor i pro nějaký dialog:

Jestli mě něco na MOS štvalo, byla to právě ta nesmyslná řež gumáků, které nic nebolí - a BvS v tomhle není vůbec jinde. Když Superman vší silou kopne do Batmana - byl by to jasný smrťák, bez ohledu na kovový oblek - auto vás při čelní srážce taky nezachrání. Nemluvě o tom když s ním Superman proletí barákem...tam tedy to fyzično a "rány, které opravdu bolí" necítím ani za mák.

Přesně v kontrastu z ukázkou na Kapitána - kde tu srážku vojáka zádama se zdí cítí snad každý....8)

Ale tohle všechno jsou jen kosmetické věci. Nikdo neříká, že by BsV nedával smysl, nikdo tu snad ani neříká, že by myšlenka "všemocného mimozemšťana, mezi zranitelnými lidmi" nebyla nosná.... ale všichni co jsou nespokojení si myslím kritizují způsob. Snyder je špatný vypravěč, scénář je kostrbatě poskládaný - každý ví, co tím kdo chtěl říci, ale bylo to amatérsky poskládané, bez gradace, emoce proto téměř nefungují, všechny spory jsou vychtěné a nucené - i postava Wonder woman je přilepená, protože to Warneři moc chtěli a potřebovali, ne protože by tam měla jediný smysl (když ani to kopí nemohla vzít do ruky, když by s tím jako jediná neměla problém....) Za mě v tom filmu nic nefunguje, včetně akčních scén a to je u Snydera co říct! Jsou tmavé a nepřehledné - a na konci se opět rubou gumáci.
351162
V první řadě mě vždy dokáže nadzdvihnout, když se druhá strana snaží vždy negativní hodnocení hodit do pytle "haters gonna hate" a to i v její české, méně otravné podobě "když přistupujete s negací, nemůže se Vám to líbit". Věřte tomu nebo ne, ale existuje velká spousta lidí, která šla do kina s natěšením a odcházeli velice rozladění tím jak špatný film viděli.... Tohle už si příště prosím všichni nechte od cesty. A pokud by byl prostor i pro nějaký dialog: Jestli mě něco na MOS štvalo, byla to právě ta nesmyslná řež gumáků, které nic nebolí - a BvS v tomhle není vůbec jinde. Když Superman vší silou kopne do Batmana - byl by to jasný smrťák, bez ohledu na kovový oblek - auto vás při čelní srážce taky nezachrání. Nemluvě o tom když s ním Superman proletí barákem...tam tedy to fyzično a "rány, které opravdu bolí" necítím ani za mák. Přesně v kontrastu z ukázkou na Kapitána - kde tu srážku vojáka zádama se zdí cítí snad každý....*8)* Ale tohle všechno jsou jen kosmetické věci. Nikdo neříká, že by BsV nedával smysl, nikdo tu snad ani neříká, že by myšlenka "všemocného mimozemšťana, mezi zranitelnými lidmi" nebyla nosná.... ale všichni co jsou nespokojení si myslím kritizují způsob. Snyder je špatný vypravěč, scénář je kostrbatě poskládaný - každý ví, co tím kdo chtěl říci, ale bylo to amatérsky poskládané, bez gradace, emoce proto téměř nefungují, všechny spory jsou vychtěné a nucené - i postava Wonder woman je přilepená, protože to Warneři moc chtěli a potřebovali, ne protože by tam měla jediný smysl (když ani to kopí nemohla vzít do ruky, když by s tím jako jediná neměla problém....) Za mě v tom filmu nic nefunguje, včetně akčních scén a to je u Snydera co říct! Jsou tmavé a nepřehledné - a na konci se opět rubou gumáci.
eya
0 0
reagovat

ch3vr0n

To je velmi laciné zhodnocení, bylo by proto fér, kdybys více rozvedl termín "nepřítomnost scénáře".
Ba naopak, subjektivně (!) však vnímám, že BvS disponuje pevným logickým scénářem a silnými myšlenkami, respektive cítím snahu autorů zajít více do hloubky osobních "dramat" a pohnutek hlavních hrdinů (zajímavá je také symbolika na trase Ježíš - Superman, která byla patrná již v MoS). Možná ta základní premisa a snaha zůstala kdesi na půli cesty, bystrý a pozorný divák do cíle ale dokráčí. Ten, který s negací nechce, zůstane na půl cesty dál... a možná se i otočí.
K BvS mám své výtky (oslí můstky, kterými ale nakonec trpí většina komiksových filmů - Batmani od Nolana především, či závěrečná rubačka s Doomsdayem, která mohla být určitě důmyslnější a emotivně intenzivnější - a tady si trochu zafantazíruju, např. kdyby se Superman s WW jali Doomsdaye zpacifikovat do jiných krajin /zimní les jako v SW?/, zatímco by Batman bezmocně zůstal sám na místě dektrukce = další uvědomění potřeby JL), ale přesto se mi film velmi líbil a pochopil jsem jej od A do Z (i díky předchozí znalosti "univerza").
Při výše popsaném samozřejmě chápu, že film není pro každého a logicky se to odráží na tržbách (nepochybně méně dětí, méně dívek, méně rodin...). Já jsem však za protipól velmi generickému Marvelu, který si ale užívám také, rád. Povídáte zde něco o falešné temnotě, ale BvS je zkrátka a dobře drsnější, syrovější a temnější (tmy se totiž přirozeně bojíme od pradávna všichni, víme?), a v žádné jiné komiksovce jsme nebyli svědky toho, aby největší globální Mirek Dušín dostal surově (!) po držce až bída a nakonec byl krůček.od své smrti. Veškeré předchozí komiksové pranice a patálie hrdinů působí ve srovnání s BvS jen tak jakoby, na oko.
351157
To je velmi laciné zhodnocení, bylo by proto fér, kdybys více rozvedl termín "nepřítomnost scénáře". Ba naopak, subjektivně (!) však vnímám, že BvS disponuje pevným logickým scénářem a silnými myšlenkami, respektive cítím snahu autorů zajít více do hloubky osobních "dramat" a pohnutek hlavních hrdinů (zajímavá je také symbolika na trase Ježíš - Superman, která byla patrná již v MoS). Možná ta základní premisa a snaha zůstala kdesi na půli cesty, bystrý a pozorný divák do cíle ale dokráčí. Ten, který s negací nechce, zůstane na půl cesty dál... a možná se i otočí. K BvS mám své výtky (oslí můstky, kterými ale nakonec trpí většina komiksových filmů - Batmani od Nolana především, či závěrečná rubačka s Doomsdayem, která mohla být určitě důmyslnější a emotivně intenzivnější - a tady si trochu zafantazíruju, např. kdyby se Superman s WW jali Doomsdaye zpacifikovat do jiných krajin /zimní les jako v SW?/, zatímco by Batman bezmocně zůstal sám na místě dektrukce = další uvědomění potřeby JL), ale přesto se mi film velmi líbil a pochopil jsem jej od A do Z (i díky předchozí znalosti "univerza"). Při výše popsaném samozřejmě chápu, že film není pro každého a logicky se to odráží na tržbách (nepochybně méně dětí, méně dívek, méně rodin...). Já jsem však za protipól velmi generickému Marvelu, který si ale užívám také, rád. Povídáte zde něco o falešné temnotě, ale BvS je zkrátka a dobře drsnější, syrovější a temnější (tmy se totiž přirozeně bojíme od pradávna všichni, víme?), a v žádné jiné komiksovce jsme nebyli svědky toho, aby největší globální Mirek Dušín dostal surově (!) po držce až bída a nakonec byl krůček.od své smrti. Veškeré předchozí komiksové pranice a patálie hrdinů působí ve srovnání s BvS jen tak jakoby, na oko.
ch3vr0n
0 0
reagovat
departed - může být...
do_Od - ok :D
351156
departed - může být... do_Od - ok :D
0 0
reagovat
eya
Pokud ti nevadi nepritomnost scenare a stacej ti ke stesti pekny obrazky ..jedine dobre pro tebe
351155
eya Pokud ti nevadi nepritomnost scenare a stacej ti ke stesti pekny obrazky ..jedine dobre pro tebe
0 0
reagovat
Ironhead: kdybys watchmeny cetl, vedel bys ze to neni kdovijak pecka s uzasnym scenarem, ale jen otrocka a sterilni ilustrace k nejlepsimu comicsu vsech dob :)
351153
Ironhead: kdybys watchmeny cetl, vedel bys ze to neni kdovijak pecka s uzasnym scenarem, ale jen otrocka a sterilni ilustrace k nejlepsimu comicsu vsech dob :)
0 0
reagovat
I eya zní žensky haha.
351143
I eya zní žensky haha.
0 0
reagovat
Malá poznámka, je to eya - přezdívka, nejsem žena :D
351140
Malá poznámka, je to eya - přezdívka, nejsem žena :D
0 0
reagovat

eva

Hezký řečeno :)
351138
Hezký řečeno *:)*
eva
0 0
reagovat

eva

Tohle je plavba proti proudu, prostě je to dle místních expertů hrozná ostuda a basta :D
351136
Tohle je plavba proti proudu, prostě je to dle místních expertů hrozná ostuda a basta *:D*
eva
0 0
reagovat

crom

Moment - Batman Begins bol tazky finacny prepadak? Ako je potom mozne, ze studio odkleplo dvojku? Aby sme sa chapali, kazdy vidi, ze tie trzby boli pomerne nizke ale to aj kvoli dvom faktorom - v prvom rade batmanovsku seriu takmer pochoval Joel Schumacher, vdaka comu to mal Nolan tazsie a v druhom rade, komiksove znacky v tej dobe este neprezivali taku popularitu ako dnes.

PS: Este k tomu prepadaku dokladam jeden zaujimavy fakt: Batman Begins was the eighth-highest grossing film of 2005 in the US
351134
Moment - Batman Begins bol tazky finacny prepadak? Ako je potom mozne, ze studio odkleplo dvojku? Aby sme sa chapali, kazdy vidi, ze tie trzby boli pomerne nizke ale to aj kvoli dvom faktorom - v prvom rade batmanovsku seriu takmer pochoval Joel Schumacher, vdaka comu to mal Nolan tazsie a v druhom rade, komiksove znacky v tej dobe este neprezivali taku popularitu ako dnes. PS: Este k tomu prepadaku dokladam jeden zaujimavy fakt: Batman Begins was the eighth-highest grossing film of 2005 in the US
crom
0 0
reagovat
2 The Joker> Jiste, kvalitni film, potrebuje kvalitni predlohu, ze sracky superfilm natocis tezko. A k tomu obsazeni.... ja osobne jsem radeji, ze se Watchmen obeslo bez velkych jmen, aspon na sebe nikdo nestrhaval zbytecne pozornost. No a nakonec hra na nejaky uvahy o paralelni realite, kde ten ci onen film natocil nekdo jinej, a jestli to bylo zarucne lepsi nebo ne, to snad nemyslis vazne :D
351120
2 The Joker> Jiste, kvalitni film, potrebuje kvalitni predlohu, ze sracky superfilm natocis tezko. A k tomu obsazeni.... ja osobne jsem radeji, ze se Watchmen obeslo bez velkych jmen, aspon na sebe nikdo nestrhaval zbytecne pozornost. No a nakonec hra na nejaky uvahy o paralelni realite, kde ten ci onen film natocil nekdo jinej, a jestli to bylo zarucne lepsi nebo ne, to snad nemyslis vazne :D
0 0
reagovat

Superman?

Tak si říkám a přemítám, jestli za diskutovaným "neúspěchem" (800m ww není přece špatné, ne? Kde je psáno, že temněji / tím nemyslím tmavší plátno, jak tvrdí Cival, ale skutečně temnější, syrovější a drsnější pojetí, kdy rány bolí a paňáci nepadají piruetou k zemi po kopnutí do hrudníku jako v novém klipu na Capa / pojatý střet - o němž je dopředu jasné jak dopadne - dvou tak slavných postav musí být zákonitě trhákem?) postavy Supermana nemůže být zkrátka fakt, že s postavou se divák nemůže tolik ztotožnit. Man of Steel velmi zajímavým způsobem odvyprávěl origin Supermana, vyčerpal jeho historii, motivaci, postavení ve světě a mezi lidmi... ale co dál na planetě zemi? Zajímá nás, že bude lovit v Metropolis padouchy a zachraňovat kočky ze stromů? Zajímá nás, jak pracuje v novinách? Je to opravdu bůh, na zemi nemá soupeře, každá taková premisa vyvolává otázku "vždyť Superman je všemocný, ne?"... Snyderovo představení Supermana coby mimozemšťana na zemi v rozporu považuju za nejlepší možnou cestu (a syrová scéna v Kapitolu ve mě vyvolává vždy silné emoce), byť mohla být odvyprávěna lépe a intenzivněji. Že je širšímu publiku Batman - člověk, ne všemocný bůh - bližší, je logičtější. Je to jen úvaha...

PS: BvS se mi moc líbilo, velmi dynamický střih vnímám jako záměrné alternativnější (= hůře stravitelnější pro koncového diváka/mainstreamové publikum) uchopení děje blížící se komiksu...
PS2: Myslím, že BvS příliš ani nepomohla grafická stránka jejich marketingu - plakáty mi přišly generické (výřící se prach na pozadí, omg!) a velmi, velmi slabé (pořád jsem čekal, kdy vytasí nějaký koncový), navíc lživé. Oproti tomu Suicide Squad předvádí parádní práci - co trailer, to byť jiné stylistické uchopení, ale vždy vizuálně parádní.
PS3: Na prvním odstavci se stylisticky podílel Snyderův střihač... :D
351099
Tak si říkám a přemítám, jestli za diskutovaným "neúspěchem" (800m ww není přece špatné, ne? Kde je psáno, že temněji / tím nemyslím tmavší plátno, jak tvrdí Cival, ale skutečně temnější, syrovější a drsnější pojetí, kdy rány bolí a paňáci nepadají piruetou k zemi po kopnutí do hrudníku jako v novém klipu na Capa / pojatý střet - o němž je dopředu jasné jak dopadne - dvou tak slavných postav musí být zákonitě trhákem?) postavy Supermana nemůže být zkrátka fakt, že s postavou se divák nemůže tolik ztotožnit. Man of Steel velmi zajímavým způsobem odvyprávěl origin Supermana, vyčerpal jeho historii, motivaci, postavení ve světě a mezi lidmi... ale co dál na planetě zemi? Zajímá nás, že bude lovit v Metropolis padouchy a zachraňovat kočky ze stromů? Zajímá nás, jak pracuje v novinách? Je to opravdu bůh, na zemi nemá soupeře, každá taková premisa vyvolává otázku "vždyť Superman je všemocný, ne?"... Snyderovo představení Supermana coby mimozemšťana na zemi v rozporu považuju za nejlepší možnou cestu (a syrová scéna v Kapitolu ve mě vyvolává vždy silné emoce), byť mohla být odvyprávěna lépe a intenzivněji. Že je širšímu publiku Batman - člověk, ne všemocný bůh - bližší, je logičtější. Je to jen úvaha... PS: BvS se mi moc líbilo, velmi dynamický střih vnímám jako záměrné alternativnější (= hůře stravitelnější pro koncového diváka/mainstreamové publikum) uchopení děje blížící se komiksu... PS2: Myslím, že BvS příliš ani nepomohla grafická stránka jejich marketingu - plakáty mi přišly generické (výřící se prach na pozadí, omg!) a velmi, velmi slabé (pořád jsem čekal, kdy vytasí nějaký koncový), navíc lživé. Oproti tomu Suicide Squad předvádí parádní práci - co trailer, to byť jiné stylistické uchopení, ale vždy vizuálně parádní. PS3: Na prvním odstavci se stylisticky podílel Snyderův střihač... :D
Superman?
0 0
reagovat

Is this the real life

"spousta filmů má zcela nesmyslný scénář a nikomu to příliš nevadí - viz např. Interstellar, Mad Max aj."

Are
You
For
Real?
351092
"spousta filmů má zcela nesmyslný scénář a nikomu to příliš nevadí - viz např. Interstellar, Mad Max aj." [link="http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/197/427/1320808592248.png"]Are[/link] [link="http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/016/729/large.jpg"]You[/link] [link="http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/950/253/bce.jpg"]For[/link] [link="http://memesvault.com/wp-content/uploads/Laugh-Out-Loud-Meme-02.jpg"]Real?[/link]
Is this the real life
0 0
reagovat
Ironhead: "A zrovna tam to ma velmi originalni zapletku/scenar a predevsim dost chytre a prekvapive finale Pro mne oproti scenari Watchmenu se muzou jit trebas veskery MARVELovky s primitivnima zapletkama opravdu zahrabat" - Či-li říkáš, že to za něco stojí díky Moorově geniální předloze? No, škoda, že to tehdy nenatočil ten Greengrass s Joaquinem Phoenixem a Denzelem. To mohla být pecka. :-
351091
Ironhead: "A zrovna tam to ma velmi originalni zapletku/scenar a predevsim dost chytre a prekvapive finale Pro mne oproti scenari Watchmenu se muzou jit trebas veskery MARVELovky s primitivnima zapletkama opravdu zahrabat" - Či-li říkáš, že to za něco stojí díky Moorově geniální předloze? No, škoda, že to tehdy nenatočil ten Greengrass s Joaquinem Phoenixem a Denzelem. To mohla být pecka. *:-*
0 0
reagovat

Chermy

:+100% souhlasim. Taky si doted vzpomínám jak jsme se s kámošema u piva tlemili jak chtěj zfilmovat šaška v americký vlajce :D A teď se taky nemůžu dočkat.
351085
*:+*100% souhlasim. Taky si doted vzpomínám jak jsme se s kámošema u piva tlemili jak chtěj zfilmovat šaška v americký vlajce :D A teď se taky nemůžu dočkat.
Chermy
0 0
reagovat

crom

No, kdyby mi někdo před 5 lety řekl, že budu s nadšením očekávat film, kde je hlavní hrdina nějaký kapitán, co se ještě jmenuje "Amerika" tak se mu vysměju :) A v době jedničky jsem se ještě více méně smál...... Ale to co s tou postavou dokázali je kus práce a dvojka perfektně funguje - a jestli trojka dá miliardu a tvou optikou by to bylo jen spojením Cap+Iron man - pak spojení miliardového Batmana v době kdy ještě Nolanův opar neodezněl a našlápnutého Man of steel - by muselo nutně generovat miliardy dvě :)) Prostě, pokud máš talent - prodáš i film kde někdo jen buší do bicích. Pokud ne spálíš dvě nejznámější komiksové ikony. A těch pár hlasitých fanoušků tady na tom nic nezmění - Snyder a Goyer tu šanci propálil a diváci to dávají najevo...
351079
No, kdyby mi někdo před 5 lety řekl, že budu s nadšením očekávat film, kde je hlavní hrdina nějaký kapitán, co se ještě jmenuje "Amerika" tak se mu vysměju *:)* A v době jedničky jsem se ještě více méně smál...... Ale to co s tou postavou dokázali je kus práce a dvojka perfektně funguje - a jestli trojka dá miliardu a tvou optikou by to bylo jen spojením Cap+Iron man - pak spojení miliardového Batmana v době kdy ještě Nolanův opar neodezněl a našlápnutého Man of steel - by muselo nutně generovat miliardy dvě :)) Prostě, pokud máš talent - prodáš i film kde někdo jen buší do bicích. Pokud ne spálíš dvě nejznámější komiksové ikony. A těch pár hlasitých fanoušků tady na tom nic nezmění - Snyder a Goyer tu šanci propálil a diváci to dávají najevo...
crom
0 0
reagovat
2 Cival "A v tomhle je Batman v Superman fail... a predchozi snyderovky vicemene bohuzel taky." No zas to je vec nazoru a subjektivniho vkusu kazdeho z nas, pro mne je treba "Snyderovka" Watchmen jeden z nejlepsich komixovejch filmu, neli vubec zatim ten nejlepsi. A zrovna tam to ma velmi originalni zapletku/scenar a predevsim dost chytre a prekvapive finale ;) Pro mne oproti scenari Watchmenu se muzou jit trebas veskery MARVELovky s primitivnima zapletkama opravdu zahrabat, idkyz par filmu od nich mam rad...
351077
2 Cival "A v tomhle je Batman v Superman fail... a predchozi snyderovky vicemene bohuzel taky." No zas to je vec nazoru a subjektivniho vkusu kazdeho z nas, pro mne je treba "Snyderovka" Watchmen jeden z nejlepsich komixovejch filmu, neli vubec zatim ten nejlepsi. A zrovna tam to ma velmi originalni zapletku/scenar a predevsim dost chytre a prekvapive finale *;)* Pro mne oproti scenari Watchmenu se muzou jit trebas veskery MARVELovky s primitivnima zapletkama opravdu zahrabat, idkyz par filmu od nich mam rad...
0 0
reagovat

Cival

OK. Vezmu to takhle - je mi 40, nějakých 20 let tady snad ještě budu, tak doufám, že se dočkám filmu, který ukáže Supermana tak, že to kritici i diváci přijmou s nadšením :)
351070
OK. Vezmu to takhle - je mi 40, nějakých 20 let tady snad ještě budu, tak doufám, že se dočkám filmu, který ukáže Supermana tak, že to kritici i diváci přijmou s nadšením *:)*
Cival
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se