Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Captain Amerika: Občanská válka


ikona
KarelR
captain america: civil warmarvelspider-man
Máme čekat pecku nebo ne? 

V Americe už mají za sebou první novinářskou projekci a na Twitteru se konečně začalo řešit, jestli se třetí Kapitán Amerika povedl nebo ne. Chvíle napětí... povedl. A nejspíš docela dost.

Většina lidí ho řadí mezi nejlepší marvelovky (často za Zimního vojáka, občas těsně nad něj), skoro všichni se pak shodují na několika věcech. Nejvíc chvály jednoznačně sbírá Hollandův Spider-Man, který prý drtí Maguirea i Garfielda a kraluje všem scénám, ve kterých je. Neméně se potom jásá nad Black Pantherem a padají i zmínky o tom, že do filmu skvěle zapadl Ant-Man.

 

Je Občanská válka temnější než předchozí marvelovky? Touhle cestou se Russovi nevydali, kritici ale chválí vyvážený tón filmu (vážné pasáže vs. klasická zábava) a nálož patřičně osobních momentů. Celý konflikt údajně není bez chyb, vždycky je ale radost na něj koukat a nic se zásadně nezadrhává.

Hodně se chválí akce, která je prý opět špičková a oslňuje zejména scénou na letišti, z níž jsme podle všeho neviděli skoro nic. Slabinou by naopak měl být jako obvykle záporák, i když Brühlova Barona Zema zatím skoro nikdo neokomentoval.

 

Jak třetí Kapitán dopadl v porovnání s Batman vs. Superman a druhými Avengers? Řada lidí zmiňuje, že dává oběma na frak, tak uvidíme, co na nás 5. května vypadne. Zatím to nicméně zní jako trefa, u které se prý povedlo zajistit i to, že mají Iron Man i Kapitán Amerika v podstatě pravdu. Takže... balanc na všech frontách? Kéž by to byla pravda, je to ostatně celá pointa předlohy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace