Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile s Charlize Theron


ikona
KarelR
charlize theronrychle a zběsile
... a další posilou ze Hry o trůny. 

Jeden z nejzajímavějších drbů posledních měsíců se potvrdil. Charlize Theron opravdu posílí obsazení Rychle a zběsile 8, a to v roli hlavní záporačky. Že asi nebude Vina Diesela mlátit osobně? To není úplně jisté, po Šíleném Maxovi by to možná zvládla. Režírující F. Gary Gray jí ale pro jistotu našel pořádně drsnou pravou ruku.

O kom je řeč? O Kristoferu Hivjuovi, kterého možná znáte jako Tormunda ze Hry o trůny. Tenhle statný Nor si na Diesela vyšlápne stoprocentně, co jiného by ostatně ve filmu dělal. A protože ho na malé obrazovce rozhodně nešlo přehlédnout, určitě nezapadne ani v Rychle a zběsile.

 

Kdy se osmého dílu dočkáme? Premiéra je v plánu na 13. dubna 2017, přičemž se 18. dubna 2019 přiřítí devítka a 1. dubna 2021 desítka. Ano, Diesel do nás napere celou novou trilogii, v níž by se měli vrátit i Kurt Russell, Dwayne Johnson a Jason Statham. Nezbývá tedy než doufat, že se opět dočkáme solidního akčního odvazu.

---

Vytáhni v hospodě: Hivju kráčí ve šlépějích Nathalie Emmanuel (Missandei ze Hry o trůny), která se k rychlé a zběsilé partě přidala v minulém díle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace